Zorg boulevard Rotterdam, veel meer dan een ziekenhuis !!!

Op de linker Maasoever, in Rotterdam Zuid vlakbij Station Lombardijen, wordt een uniek samenwerkingsverband in de gezondheidszorg werkelijkheid. De Zorgboulevard vormt een centraal punt in het locale en regionale netwerk voor gezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Op het vlak van zorg, gezondheid en opvoeding vervult de Zorgboulevard een spilfunctie. Door samenwerking tussen zorginstellingen kunnen effectieve en doelmatige zorgtrajecten worden ontwikkeld. Zo levert de Zorgboulevard Rotterdam een daadwerkelijke bijdrage aan de verbetering van de gezondheidszorg in Rotterdam Zuid en directe omgeving. Anno 2009 is de bouw gestart en staat er een stevig concept: een belangrijk nieuw hoofdstuk in de Rotterdamse gezondheidszorg.

De twee miljoen mensen die de Zorgboulevard Rotterdam vanaf het voorjaar van 2011 zullen bezoeken, kunnen er behalve voor hun lichamelijke en geestelijke gezondheid en welzijn ook terecht voor shoppen en flaneren en eten en drinken.

Behalve het Maasstad Ziekenhuis, verrijst op het terrein ook een zorgverzamelgebouw met onder meer het Zorghotel van De Stromen met 120 kamers, het Geboortehotel, een dependance van het Delta Psychiatrisch Centrum, de stichting Centrale Huisartsen Posten Rijnmond en een opedisch schoenenmaker. Maar de mensen die het zorghart straks zullen bezoeken, kunnen er niet alleen terecht voor hun lichamelijke en geestelijke gezondheid, ze kunnen er ook komen shoppen, eten en drinken. Bezoekers kunnen flaneren op een groot plein en een brede avenue. Er komen verschillende winkels en horecagelegenheden met terrassen. Een van de etablissementen die er de deuren zal openen is een La Place restaurant.

Aquasoft Watersystems is leverancier van waterontharders binnen dit concept, vooral wordt de wateronthardingsapparatuur toegepast in de horeca . Aquasoft past het wereldmerk General Electric toe die niet alleen groot is in waterbehandeling maar ook in ziekenhuis onderzoeks apparaten

Start typing and press Enter to search