Landgoed Duinrell ligt in Wassenaar in de provincie Zuid-Holland. Het heeft een oppervlakte van 110 haen wordt geëxploiteerd door Attractiepark en camping Duinrell BV. Zowel het landgoed als het recreatiebedrijf worden kortweg Duinrell genoemd. Er is zowel dagrecreatie als verblijfsrecreatie. Ten behoeve van beide zijn er een attractiepark met subtropisch zwemparadijs Tikibad, en omliggend bebost duingebied. Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Winter, lente, zomer en herfst. Het Attractiepark Duinrell (mrt t/m nov), het Tikibad (hele jaar door), het vakantiepark en alle faciliteiten in het midden van de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed zorgen in ieder seizoen voor dat spetterende dagje uit, die veelzijdige vakantie en onvergetelijke feest of evenement. Honger en dorst gekregen van allen inspanning en sensatie op het park zijn diverse locaties voor een hapje en een drankje o.a: o

La Place restaurant Schaapskooi of Duinrell Plaza

La Place restaurant Schaapskooi ligt middenin het attractiepark. Het terras heeft uitzicht op de nostalgische speeltuin. Binnen kunt u zitten aan de stamtafel of op koude dagen bij de openhaard. Bij het buffet vindt u naast de bekende broodjes kruidenkaas, vlees of vis van de grill ook lekkere smoothies of versgeperste sappen. Duinrell Plaza , In dit zelfbedieningsrestaurant kunt u ook na sluitingstijd van het attractiepark terecht.

 

In alle horeca maar ook voor ander kalkgevoelige apparatuur zijn afgelopen jaren wateronthardersgeplaatst van Aquasoft Watersystems,  dergelijke bedrijven werken alleen maar met professionele waterontharders die borg staan voor perfect water.

Jaarlijks worden de toestellen door ervaren Aquasoft monteurs onderhouden volgens een speciaal programma,  waardoor het hele jaar door zachtwater wordt gegarandeerd bij Duinrell.

Start typing and press Enter to search