Het is weer zo ver, vakantietijd 2009, het zomerse gevoel. Strand, Zee, en Water !

Strandpaviljoen Zeezicht  gevestigd aan de pier van Scheveningen is al 25 jaar de ultieme gelegenheid om aan het strand te dineren in een stijlvolle en ontspannen omgeving. Zeezicht biedt veel meer dan een verzorgd diner. Een frisse salade als lunch of een cocktail aan de branding met een culinaire verrassing als smakelijke voortzetting. Bij Zeezicht worden het vrije gevoel van een strandpaviljoen en de allure van een à la carte restaurant feilloos met elkaar gecombineerd. Heerlijk uitwaaien op het mooie strand, het ultieme vakantie gevoel, samen met de kinderen spelen in het zand, heerlijk zonnen en nadien even borrelen of een vorkje prikken.
Genieten van de allerlekkerste spare-ribs  en gekookte mosselen  er is zelfs de gelegenheid om s’morgens  vroeg te komen ontbijten of later uitgebreid te brunchen.

Het is momenteel hoofdseizoen en een topdrukte aldus eigenaar Dhr. Peter van Assem, we draaien momenteel volop met ons paviljoen en verwachten een prachtig druk seizoen. Alle bedrijfsonderdelen zijn goed op elkaar ingesteld en draaien momenteel op volle toeren, zo ook de keuken brigade.

Onlangs is er een nieuwe Waterontharder geplaatst in de hoofdkeuken de oude machine was rond de 20 jaar oud en versleten, binnen enkele dagen heeft de monteur van Aquasoft een nieuwe geplaatst voor o.a. de vaatwasser en de steamers, een General Electric waterontharder type Hyflow 45 . Aquasoft is al jaar en dag leverancier van waterontharders op ons bedrijf aldus van Assem, we hebben meerdere waterontharders van Aquasoft ook b.v. een toestel t.b.v. de glazenspoelmachine. Elk jaar als het paviljoen weer wordt opgebouwd komt de servicemonteur van Aquasoft langs om het jaarlijkse onderhoud uit te voeren , een geweldig onderhoudssysteem we hebben nooit geen problemen met kalkaanslag.

Naast heerlijk eten en drinken op deze mooie locatie op het strand kunt u bij Zeezicht ook terecht voor personeelsuitjes, motivatiedagen, proeverijen en workshops. Wij adviseren en nemen u de organisatie graag uit handen aldus Peter van Assem.

Start typing and press Enter to search