Het is vorstelijk wonen in het Friese Noordwolde op het fraaie
“ Landgoed Stellingwold ”  Het landgoed is gebouwd met de beste materialen die verkrijgbaar zijn. De zuilen en balusters zijn geïmporteerd uit Italië. De deuren en kozijnen passen bij de allure van het landgoed. Doordat het landgoed gesitueerd is op een grote kavel en grenst aan waterpartijen en het natuurterrein komt het bijzondere ontwerp goed tot zijn recht.

Het Landgoed Stellingwold ligt aan de zuidzijde van Noordwolde in de gemeente Weststellingwerf. Door de noordelijke ligging en de landelijke omgeving is de lucht niet verontreinigd. Het terrein ligt ruim 3,00 meter boven de zeespiegel. Door de ligging vervult Noordwolde een streekfunctie. De streek rondom Noordwolde wordt ‘s zomers druk bezocht door toeristen.

Landgoed Stellingwold is op ambachtelijke wijze met kostbare materialen in klassieke stijl gebouwd. In dit fraaie landgoed zijn totaal 8 luxe appartementen en 2 royale penthouses ondergebracht. Alle woonruimten zijn voorzien van meerdere royale badkamers en moderne keukeninrichtingen. In Noordwolde stroomt kalkrijk water door de leidingen, met als gevolg kalkaanslag. deze  kalkaanslag is een vijand van alle bewoners dus werd al gauw de oplossing gezocht in de aanschaf van een moderne waterontharder voorzien van de nieuwste snufjes . de keuze is De Smartwater van General Electric geworden. Een zeer geavanceerde waterontharder die compact is en een fraai design. De eindgebruiker heeft geen omkijken naar het toestel, gemiddeld 1 x per jaar wordt er zout bijgevuld door èèn van de techneuten van Aquasoft.  In de eerste week April – 2009 worden de waterzuiveringsinstallaties door het installatieteam van Aquasoft opgeleverd.

De coördinator Dhr. Ort Dikker van de firma Woonmaatwerk heeft samen met Aquasoft Watersystems het juiste model waterontharder geadviseerd. Elk appartement & penthouse heeft zijn eigen waterontharder, keurig geïnstalleerd in de technische ruimte,  De machine is voorzien van een computersysteem wat zeer geavanceerd zijn werk doet en registreert elke druppel zachtwater. Tevens zijn alle waterontharders voorzien van een grof vuilfilter die voor dat het leidingwater de machine in gaat gefilterd wordt van alle sedimenten. Een moderne maar zeer vooruitstrevende en betrouwbare techniek. Wij hebben gekozen voor de beste kwaliteit die er is en een betrouwbaar bedrijf, zelf heeft Dhr Dikker als meer dan 8 jaar ervaring met een Aquasoft waterontharder. Prima deal met Aquasoft.

Start typing and press Enter to search