Appartementen Boerderij en MiniCamping “Oude Meulenbrugge “ te Warnsveld ( Gld.) is klaar voor het nieuwe seizoen 2009 , begin Maart is de door Aquasoft geleverde waterontharder gemonteerd in ons bedrijf  en het blijkt direct een prima investering te zijn : aldus de familie Heuvelink, Het bedrijf is gelegen een bosrijk gebied in de driehoek Zutphen – Lochem – Vorden. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en ruiters.

De accommodatie is gebouwd in het jaar 2002. Het 6-8 persoons appartement is modern en sfeervol ingericht. Voorzien van een prachtige badkamer, Het grote (eigen) terras op het zuiden met uitzicht op het groene en weidse landschap van de Achterhoek  Het is een goede plek om tot rust te komen, of juist actief te recreëren.

Ook zijn de Kampeerplaatsen op minicamping zeer ruim van opzet, Wij hebben 5 staanplaatsen op onze minicamping. Bij uitstek geschikt voor rustzoekers, fietsers, wandelaars en ruiters. Jonge gezinnen kunnen hier ook in alle rust genieten van het buiten leven. Enkele eenvoudige speeltoestellen zijn aanwezig.

De sanitaire voorzieningen zijn modern en worden dagelijks goed onderhouden en zijn nu voorzien van Zachtwater. Dus geen kalkaanslag meer onze toiletten en douche ruimtes, dat scheelt erg veel schoonmaakwerk en is prettiger voor onze gasten.

Oude Meulenbrugge biedt op kleine schaal pensionstalling voor privé paarden aan. Ook deze paarden kunnen rekenen op de uitstekende verzorging. Zo komen alle dieren bijvoorbeeld zomer en winter in groepsverband buiten, krijgen ze uitsluitend kwaliteitsvoer en kunnen eigenaren rekenen op betrouwbaar toezicht op hun paarden.  U kunt ook uw paard meenemen op vakantie, er is ruimte voor stalling en weidegang.

De Aquasoft  waterontharder is geplaatst in de kelderruimte en de uitvoering is een compact model, de installatie van het apparaat was een fluitje van een cent, de machine is uitgevoerd met de aller nieuwste registratie elektronica, De machine werkt volledig automatisch, wij hoeven alleen af en toe  maar een zakje zouttabletten in de machine te deponeren,  de machine is erg zuinig met zout en spoelwater, we hebben er geen omkijken naar. Al een paar uren na de plaatsing van de waterontharder kon je het verschil al vernemen, het water is veel fijner en zachter.
We zijn erg tevreden over de apparatuur van Aquasoft en erg tevreden over de nazorg en begeleiding van deze aanschaf, een bedrijf om aan te bevelen aldus de familie Heuvelink .

Start typing and press Enter to search