Met  ” zuiver Aquasoft  water ” onder een druk van 3500 bar snijdt onze ‘wettersnijer’ moeiteloos door vrijwel elk materiaal. Zowel metaal , hout, glas enz.  Vrijwel zonder thermische en mechanische belasting, schoon, en zeer nauwkeurig. Aan het woord is Kerst Koopman directeur van Wettersnijer.nl  te IJlst. Zijn bedrijf werd dertig jaar geleden uit pure hobby geboren. Anno nu werken acht werknemers.

Voordelen van het snijden met water zijn erg divers ten opzichte van plasma- en lasersnijden en snijbranden: Snijden van praktisch alle materialen, Nauwelijks mechanische en thermische belasting , geen vorming van schadelijke gassen , Vrijwel geen braamvorming , Snijden van zeer dikke materialen mogelijk, verdere pluspunten van watersnijden, Volledig CAD-CAM gestuurd, dus ook verwerking van bijvoorbeeld AutoCAD bestanden , stukswerk en kleine series mogelijk, zeer nauwkeurige bewerkingen mogelijk.

Snijden met Zuiverwater,  Zuiver en schoonwater is de basis van het hele proces, we kunnen geen vervuiling gebruiken in ons water, want bij vervuiling hebben we direct schade aan onze pompunits of injectors, Na de uitbreiding van onze watersnijafdeling zijn we in afgelopen Juni 2008 in contact getreden met Aquasoft Watersystems, specialist op het gebeid van Zacht en zuiverwater, vorige week is een Complete wateronthardings-installatie geplaatst met een filtratiesysteem. Alle kalk wordt uit het water gehaald door de installatie en tevens gefilterd naar 5 micron. Aquasoft Watersystems is een bedrijf met visie en ruim 20 jaar ervaring en wordt tevens betrokken in het volgende project n.l. recycling van o.a. proceswater van onze wettersnijer, dit project hopen we eind dit jaar te realiseren met Aquasoft aldus Kerst Koopman.

Kerst Koopman objecten :
Met veel gevoel voor sfeer en vorm ontwerpt en produceert Kerst Koopman tevens originele plantenbakken, zitmeubels en waterobjecten. Met veel zorg en aandacht aan diverse unieke topproducten. Door de aparte vormgeving en keuze van het materiaalgebruik hebben de objecten een geheel eigen karakter.
Steeds weer vernieuwen, het materiaal treiteren door te kijken wat er allemaal mee mogelijk is, dat is de passie van Kerst Koopman. Zijn assortiment is dan ook zeer breed: het aanbod bevat eindeloos veel variaties op verschillende basisvormen. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse maten, bijvoorbeeld als bureauversie, of juist in een grote uitvoering De objecten van Kerst Koopman zijn uitermate geschikt voor kantoorgebouwen, maar ook bijvoorbeeld luchthavens, winkelcentra en andere openbare ruimten krijgen een stijlvol aanzien door de karakteristieke ontwerpen. Daarnaast is Kerst Koopman toeleverancier voor interieurbouwers. Als particulier kunt u natuurlijk ook gerust eens een afspraak maken.

Start typing and press Enter to search