Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Over heel Nederland zijn er maar liefst 138 vestigingen. Daarvan zijn 26 vestigingen Megastores; een van de redenen waarom Praxis ook trendsetter is in deze branche. Elf van de Megastores hebben daarnaast een zeer groot tuincentrum. In ons bedrijf zijn in totaal bijna 5000 mensen werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Diemen. Praxis is onderdeel van de doe-het-zelf tak van Maxeda.

Missie Praxis
Deze toppositie in de branche maken wij niet alleen waar met ons uitgebreide en actuele assortiment, maar ook met onze vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Bij Praxis staat de klant centraal. Of het nu gaat om de doorgewinterde doe-het-zelver of om iemand die voor het eerst gaat behangen: een tevreden klant is waar wij voor gaan.

Een Praxis Megastore kenmerkt zich door een enorm assortiment in decoratieve producten zoals sanitair, tegels, verf, raamdecoratie, verlichting, deuren en parket evenals een zeer uitgebreide afdeling gereedschappen en ijzerwaren. Praxis heeft 26 Megastores verspreid over heel Nederland. Er is altijd wel een Megastore bij u in de buurt.

Praxis Megastore Amsterdam Zuid-Oost is voorzien van een mega tuincentrum, De tuin en het balkon worden steeds meer gezien als verlengstuk van het huis. Het buitenverblijf wordt daarom hoe langer hoe meer creatief ingevuld. Praxis heeft bij 11 Megastores een compleet tuincentrum waar u alles voor uw tuin of terras kunt vinden. U vindt er bijvoorbeeld een volledig assortiment kamerplanten, tuinplanten, tuinhout, tuinmeubelen, tuingereedschappen en decoratieve accessoires, Op locatie Amsterdam Zuid Oost kan de bezoeker genieten in La Place restaurant van een heerlijke maaltijd of een fijn kopje koffie, Het restaurant is modern en klantvriendelijk ingericht voorzien van de nieuwste horeca apparatuur, ook ontbreekt hier niet de Aquasoft waterontharder, een apparaat wat onmisbaar is in een professionele Horeca onderneming, aldus een van de grootste doe-het-zelf zaken van Nederland.

Start typing and press Enter to search