Westerbork : Oktober 2013

Enthousiast en vol trots openden op 1 Oktober eigenaren Joris &  Renate van Dop de deuren van  hun volledig nieuw gebouwde Wellness Centrum  in het Drentse plaatsje Westerbork.

Vitalia Beauty & Wellness is een Wellness plein in Drentse stijl. We richten ons op mannen en vrouwen waarbij ontspanning en vitaal zijn de hoofddoelen zijn. De combinatie van de Drentse lucht en de exclusieve huidverzorging- producten van Medex zullen de klant in relaxte sferen brengen!

Het compleet nieuwe Wellnessplein beschikt over diverse saunaruimtes, zoals een zoutsteensauna, kelosauna, hammamruimte, stoomsauna, voetenbad, dompelbad.
Op het dak is een prachtig dakterras gerealiseerd waar men volledig beschut kan genieten van de rust en een uitzicht op wolken, boomtoppen en kerktoren. Op het dakterras of in onze relaxruimte kan men heerlijk ontspannen na een verkwikkende saunasessie of genieten van een lekker hapje en drankje,  aldus Joris van Dop.

De beautysalon is volledig nieuw en beschikt over twee behandelstoelen waarbij duo behandelingen mogelijk zijn, dus vriend of vriendin een keer verrassen of samen met  moeder een behandeling ondergaan is bij ons mogelijk.

Ook is er een extra multifunctionele salon voor (make-up) workshops, kinder- en tienerfeestjes, daarbij bieden wij deze ruimte beschikbaar voor masseurs/masseuses die ons aanbod kunnen aanvullen.

Waterontharding :
In ons bedrijf werken we met een Centraal geplaatste waterontharder van Aquasoft,  Ik heb reeds jaren ervaring met het werken met Zachtwater, aldus Joris van Dop.
In een sauna en Wellness werken we heel veel met water en we kunnen al helemaal geen kalkaanslag gebruiken, het is veel beter voor de apparatuur die kalkgevoelig is, maar uiteindelijk  voor de klanten in de douches en bad. Het is pas echt genieten met Zuiver en Zachtwater.

Aquasoft  Watersystems is het bedrijf waar we zaken mee doen,  een bedrijf die reeds jaren lang ervaring heeft in het plaatsen van professionele waterontharders en ze hebben een perfecte service !

Aquasoft  leverde  een General Electric Smartwater Hyflow toestel, is volledig computer gestuurd en als b.v. het zout bijgevuld moet worden krijgt de klant een signaaltje van de computer. Het ultra moderne toestel kan wel 3000 ltr. water per uur ontharden.

Start typing and press Enter to search