September 2013

Afgelopen maand werd een nieuwe Wateronthardings-installatie geleverd aan Stadherberg “Het Wapen van IJlst “ door Aquasoft. De waterontharder wordt Centraal geplaatst direct achter de watermeter waardoor het gehele pand ( Café & Restaurant en de Logementen)  voorzien worden van Zacht Kalkvrij water.

Stadsherberg “Het Wapen van IJlst” ligt in het centrum van het pittoreske Friese plaatsje IJlst. De horecagelegenheid is voorzien van een prachtig terras een gezellig en sfeervol Café en Keurig Restaurant voor de fijnproever.

Tegenover de stadsherberg staat het doe- en kijk centrum ‘ Nooitgedagt ‘. Hier begon Jan Jarigs Nooitgedagt in 1865 met het produceren van schaatsen. Tegenwoordig zijn hier regelmatig bijzondere exposities te bezichtigen. De stadsherberg is gelegen aan het water, dus in de zomer kunt u hier zelfs met de boot aanmeren.

De Hotel kamers van “Het Wapen van IJlst “ zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Verder beschikken de kamers over een zithoek, flatscreentelevisie, koffie- en theefaciliteiten en draadloos internet. De kamers bieden een prachtig uitzicht over de brug en de Geeuw. Het is mogelijk om een zaal te huren voor een vergadering of een feestje. Na een drukke dag kunt u even bijkomen in het sfeervolle café onder het genot van een drankje.

Reeds in 2002 is “Het Wapen van IJlst” al klant van Aquasoft Watersystems,  na een interne verbouwing werd besloten om in 2013 de kleine waterontharders voor o.a. Steamer en vaatwasser te vervangen en is gekozen om het gehele pand te voorzien van Zachtwater. Dat geeft vele voordelen ! niet alleen voor de Horeca keuken, maar voor de Bar en toilets en we willen ook geen kalkaanslag in de Hotelkamers. Dus het Wapen van IJlst is volledig voorzien van Zachtwater waar iedere bezoeker van kan genieten.

Start typing and press Enter to search