Uden, maart 2015 

Bij V&D is in Uden een winkel met horecavoorziening van La Place opengegaan. Het gaat om een La Place van 280 m2 oppervlakte. Binnen is er ruimte voor 124 gasten en buiten voor 60 gasten.

V&D Uden is onderdeel van het nieuwe – Hoek Promenade complex dat net als V&D en La Place op 25 februari j.l. open is gegaan. De winkel is verdeeld over twee etages, samen goed voor 3.400 m2. In de La Place-vestigingen wordt het herkenbare assortiment gevoerd met verse sappen,
smoothies en allerhande broodjes.

De La Place winkel in Uden biedt werk aan 25 mensen. Bij heel V&D Uden staan 82 medewerkers op de loonlijst. ‘Uden is een zeer interessante locatie voor zowel V&D als La Place. Uden beschikt over een goed ontwikkeld retail-landschap en de locatie van onze vestiging sluit direct aan op het bestaande en zeer compacte winkelgebied’, aldus Sanne Oosterhoff, directeur Operations V&D.

Huisleverancier Aquasoft van o.a. V&D en de La Place restaurants heeft in het keukengedeelte een Wateronthardinginstallatie geplaatst t.b.v. o.a. vaatwasser, ijscrusch machine & stoomovens.

In Uden is het leidingwater spijkerhard vandaar dat er standaard een waterontharder geplaatst moet worden om o.a. apparatuur te beschermen tegen kalkaanslag.

La Place is het op één na grootste foodservicebedrijf van Nederland, met meer dan 250 locaties in zowel binnen- als buitenland. La Place is gevestigd in V&D Warenhuizen, langs snelwegen, in attractieparken, in bedrijven als bedrijfsrestaurant en op grote evenementenlocaties. We werken met verschillende formules waarmee we aan de uiteenlopende behoeftes van onze gasten kunnen voldoen. Zo serveren wij onder andere warme maaltijden, salades, broodjes, koffie, verse sappen en smoothies, maar ook gerechten voor thuis. Alles wat wij serveren is 100% natuurlijk en dus vrij van onnatuurlijke toevoegingen.

Start typing and press Enter to search