Afgelopen tijd werd bij Krom te Gorredijk de meer dan 25 jaar oude en versleten waterontharder vervangen door de technische dienst van Aquasoft .

Krom stomerij / textielreiniger uit Gorredijk is al meer dan 100 jaar een begrip en de grootste in zijn soort op de Nederlandse markt , het bedrijf is reeds meer dan 25 jaar lang een tevreden klant van Aquasoft Watersystems en vandaar dat de keuze van de huidige directeur Dhr Mollema niet zo moeilijk was……, als een apparaat versleten is dan moet hij gewoon vervangen worden en als de leverancier een prima service heeft en een goed product levert is zo’n bedrijf gewoon koopman bij ons.

“ Wij hebben gewoon elke dag zachtwater nodig “

Binnen ons bedrijf gebruiken we dagelijks 20000 tot 25000 ltr. Zachtwater en dat is gewoon Hard nodig !! Zonder Aquasoft waterontharder gaan onze apparaten kapot door de kalk en dergelijke storingen brengen alleen maar extra kosten en productieverlies teweeg. Aldus Mollema.

Monteurs van Aquasoft plaatsten een Industrietoestel met een dagcapacteit van continue 120.000 duizend ltr zachtwater per 24 uur.

Start typing and press Enter to search