Van Smaak is de beste maaltijdservice aan huis voor ouderen en andere doelgroepen. De door Van Smaak geleverde maaltijden zijn al meer dan 45 jaar een begrip in provincie Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Noord Holland en meer. Van Smaak richt zich op de maaltijdservice aan ouderen en mensen met een beperking thuis, voor zorginstellingen en bedrijven. Onze maaltijdservice is in 1971 klein begonnen in Menaldum als Maaltijdservice Friesland wat verder is ontwikkeld tot Maaltijdservice Noord.  Na hard werken met ons trouwe team zijn we nog verder gegroeid tot Van Smaak B.V. Sinds 2012 zijn wij gevestigd in Drachten. We zijn dan ook trots op het bedrijf dat Van Smaak nu is: Een maaltijdleverancier die klanten op maat kan ontzorgen op het gebied van hun maaltijdvoorziening. Een hoge kwaliteit maaltijden en goede service is waarmee we onze klanten extra kunnen ondersteunen zelfstandig te blijven wonen.

Mede door 30 jaar ervaring in waterontharders bestemd voor o.a. Horeca en voedselbereidingen van o.a. verzorgingshuizen en Hotels is Aquasoft uit het Friese Siegerswoude benaderd om de kalkproblematiek te verhelpen en te voorkomen bij Van Smaak.

Eind Oktober 2019 werd in samenwerking met installatiebedrijf Otte uit Sneek een Aquasoft Hyflow waterontharder geplaats bij Maaltijden Service Van Smaak te Drachten, de waterontharder is nodig voor o.a. de warmwatervoorziening van voedsel bereidingen en reinigings-apparatuur in deze moderne Food Compagnie.

Foto’s bron: VanSmaak.nl

image001_1
Aquasoft Home 30 waterontharder

Start typing and press Enter to search