Onlangs is de nieuwe Aquasoft waterontharder opgeleverd in het WTC Hotel te Leeuwarden, in samenwerking met Installatiebedrijf Kon. Damstra uit Driesum is de montage gerealiseerd van de super moderne wateronthardings-installatie in de technische ruimte.

Het kalkvrije water stroomt door alle waterleidingen van de 143 ruime designkamers en tevens door de professionele Restaurant keukens en boilers van dit super luxe Hotel.  Geen kalkaanslag in de badkamers en wasbakken en horeca apparatuur

WestCord WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum van Leeuwarden. Het hotel beschikt over luxe en comfortabele designkamers, waaronder 11 ruime appartementen en een prachtige bruidssuite. Vele kamers zijn voorzien van een tussendeur en zijn daardoor zeer geschikt voor gezinnen. Daarnaast kun je als gast bij ons gegarandeerd gratis parkeren naast het hotel.

Aquasoft Watersystems gevestigd in het Friese Siegerswoude is reeds een kleine 30 jaar leverancier van het wereldmerk General Electric en o.a. AEG & Electrolux waterontharders zowel voor de grootgebruiker alsmede voor de particulier, waterontharders van Aquasoft halen alle kalk uit het leidingwater en zorgen er voor dat er geen kalkaanslag meer mogelijk is in badkamers en apparatuur.

Foto’s bron: Westcordhotels.nl

image005
image003

Start typing and press Enter to search