Al vanaf het jaar 2000 werden en ook in het jaar 2019 worden diverse nieuwbouw woningen standaard voorzien van een Aquasoft waterontharder. De benodigde aansluitingen van water en afvoer worden direct meegenomen in de nieuwbouw door de aannemer, de woningbezitter heeft direct voordeel in de nieuwe woning, geen kalkaanslag in de nieuwe badkamer en in alle nieuwe apparatuur.

Aquasoft plaats vooral waterontharders van o.a. topmerken AEG en Electrolux in de woningen, vaak worden de toestellen geplaatst in de trapkast of bijkeuken, een waterontharder mag volgens de regelgeving nooit in de meterkast geplaatst worden.

In Heerenveen werden al 20 jaar geleden een kleine 100 toestellen geplaatst in de nieuwbouwwijk “De Heide” door Aquasoft, de toestellen draaien nog steeds tot volle tevredenheid van de bewoners.

Aquasoft plaatste afgelopen jaren vele toestellen in nieuwbouwwijken of complete nieuwbouwstraten o.a. in Den Haag, Houten, Bolsward, Joure, Leeuwarden, Roden, Ureterp, Leek, Stadskanaal, Marum enz. de toestellen kunnen bij Aquasoft worden compleet aangekocht en gemonteerd via een raamovereenkomst met extra kortingsvoordeel voor de klant.

Ook interesse in een watertontharder van Aquasoft?

electrolux-ontharder-model-presentatie
aquasoft-dame-douche

Start typing and press Enter to search