Al meer dan 15 jaar doet Aquasoft Watersystems zaken met het Van der Valk concern in Nederland.

Hotel Nazareth ( België )  een top hotel gelegen in een prachtige omgeving, Het Hotel beschikt over conferentiezalen en keurige hotelkamers en een verfijnd restaurant , Het restaurant met sfeervolle veranda biedt een ruime keuze aan vis- en vleesgerechten, pasta’s, salades, vegetarische gerechten en seizoenspecialiteiten. Tijdens de zomermaanden wordt u ontvangen op het zonnige terras. Wie wil genieten van een lekker aperitiefje of een ontspannende poussse-café kan ook in onze aangename brasserie terecht. Wenst u nuttig gebruik te maken van uw zakenlunch, dan biedt Hotel Nazareth u ook de mogelijkheid tot Wireless Internet verbinding in het restaurant. Hotel Nazareth beschikt over zeven polyvalente zalen met een capaciteit van 15 tot +/- 220 personen.

Waterontharding is in Van der Valk Hotel ondenkbaar, Vooral in de grote professionele keukens werkt men met dure machines die gevoelig zijn voor kalkaanslag zoals steamers en vaatwassers en zeer RVS materialen. Maar denk maar eens aan al die Hotelkamers inclusief badkamers en douches, zachtwater bespaart gewoonweg veel arbeid en schoonmaak kosten. Het belangrijkste is dat de klant zich weldadig kan baden in zachtwater een ongekende luxe wat standaard is.

Aquasoft Watersystems gaat in Januari 2008 de bestaande versleten waterontharder vervangen en een Mega Duplex Waterontharder plaatsen voorzien van de nieuwste technieken in dit prachtige van der Valk Hotel in België.

Start typing and press Enter to search