Aquasoft Watersystems werkt al 20 jaar met een Verkoop & Dealerorganisatie in Nederland, deze organisatie bestaat uit landelijk werkende net van installatiebedrijven, verkoopkantoren, freelancers, keuken & badkamerzaken enz. Veel dealers beschikken over een eigen website.

Ter ondersteuning van de huidige Dealerorganisatie heeft Aquasoft in samenwerking met een specialist van de firma PrimeTech ( Webdesign en Webhosting ) een website laten ontwikkelen speciaal voor
Aquasoft Dealers.

Elke dealer heeft op zijn eigen website een link/ banner staan naar hun eigen wateronthardings-site. Op de Dealersite staan o.a. allewaterontharders binnen het leveringspakket door de desbetreffende dealer, de bezoeker kan rustig alle modellen bekijken en brochures downloaden. Tevens kan de bezoeker eenvoudig middels een invulformulier vrijblijvend een offerte aanvragen bij de dealer.

Deze Internet service voor onze dealers was broodnodig, aldus Henk Kamminga ( manager Aquasoft ) nu zijn alle dealers direct op de hoogte van het gehele leveringsprogramma van waterontharders. Mocht er b.v. een nieuw type toestel op de markt komen wordt dit eenvoudig aangepast op de centrale website
de gegevens aan te passen opdat alle dealers maar ook de bezoekers van de website direct op de hoogte zijn van alle updates.

Niet alle dealers hebben nog een eigen website, maar ook binnen niet al te lange tijd zullen alle dealers van Aquasoft beschikken over een eigen wateronthardingssite bij Aquasoft de eerst 20 websites zijn voor 1 januari 2008 Online en het komende jaar zal dat wellicht uitgebreid worden tot een 45-tal dealersites aldus de woordvoerder van Aquasoft.

Wilt u ook dealer worden van Aquasoft waterontharders vul dan  een aanvraag formulier in en mail deze naar info@aquasoft.nl  m.v.v. Aquasoft dealer.

Start typing and press Enter to search