Zaterdag 6 Mei 2006 staat in het geheugen gegrift van menig inwoner van het vriendelijke pittoreske plaatsje Gees in Drenthe, maar vooral voor de familie Seubers, eigenaar van het Restaurant en Partycentrum “De Zwerfkei “  hun bedrijf is op deze rampdag tot aan de fundamenten toe afgebrand. Na anderhalf jaar afbreken en bouwen was het op 19 december 2007 eindelijk zover dat het geheel nieuw gebouwde pand geopend kon worden voor hun gasten, Het is geweldig geworden , complimenten aan iedereen die er aan heeft meegewerkt aldus Dhr. Seubers.

Restaurant-Partycentrum “De Zwerfkei” heeft diverse sfeervol ingerichte zalen, van 10 tot 300 personen voor het houden van familiefeestjes, reünies, bruiloften, personeelsfeestjes, vergaderingen, seminars, presentaties, recepties, cursussen-e.d.

Eventueel in combinatie van het gebruik van divers spelmateriaal zoals Blackjack, roulette, holebiljart, tafelgolf, Oudhollandse spelen en het unieke ”Klavertjevier spel” wat zeer geschikt is voor jong en oud

Dit alles eventueel in combinatie met lekker eten zoals de Bolle Jaap, warm en koud buffet, diner, Drentse koffietafel, of zoals de klant het graag wenst. Tevens beschikt “De Zwerfkei” over drie buitenterrassen waarvan bij mooi weer gebruik van gemaakt kan worden, evenals onze grote speelweide met voetbalveld en volleybalveld.De professionele keuken is ingericht met de modernste kook & bereidingsapparatuur, ook wordt in dit geheel nieuwe complex gewerkt met zachtwater, 2 door Aquasoft geleverde waterontharders voorzien dit gebouw van kalkvrijwater.

Voor de brand was ons pand voorzien van Aquasoft waterontharders, maar die zijn in rook opgegaan. we zijn altijd tevreden geweest over de werking  en de voordelen van een waterontharder binnen ons bedrijf en we zijn erg tevreden over de firma Aquasoft vandaar dat we de nieuwe apparatuur daar ook weer hebben aangeschaft aldus de trotse eigenaar van de Zwerfkei.

Start typing and press Enter to search