Het woonzorgcentrum de Zonnehof is een klein en vriendelijk verzorgingshuis met plaats voor 48 mensen.  Aan het huis grenst een aanleunflat met 40 appartementen.

Zo nodig ontvangen de bewoners van de aanleunflat zorg vanuit het verzorgingshuis. Het huis, met een van oorsprong christelijke identiteit, maakt deel uit van de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen (NNCZ).

Voor de meeste mensen is het een grote en ingrijpende stap om in een verzorgingshuis te gaan wonen. De medewerkers van De Zonnehof doen dan ook hun uiterste best om er voor te zorgen dat nieuwe bewoners zich snel thuis voelen. Goede zorg is een noodzakelijke voorwaarde voor het welzijn van bewoners, maar dat alleen is niet voldoende. Woonplezier, een prettige sfeer, ruimte, persoonlijke aandacht, aanbod van activiteiten, een eigen restaurant zijn allemaal factoren die bijdragen aan welzijn en welbevinden.

“Tafeltje Dekje” is een maaltijdvoorziening die bedoeld is voor mensen die niet zelf kunnen of niet zelf willen koken of inkopen doen. de maaltijden worden bereid in de keuken van Woonzorgcentrum de Zonnehof.

“Tafeltje Dekje” wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Welzijn Ouderen Haren (SWOH) De maaltijden in de keuken van de Zonnehof worden koelvers bereid, d.w.z. dat de maaltijden na het koken, koel bewaard worden om langer vers te blijven. De gekoelde maaltijd wordt door ons bij u thuis.

Geen Kalkaanslag is optimale hygiëne !!

De beide waterontharders zijn geleverd door Aquasoft Watersystems, een systeem t.b.v. de apparatuur zoals steamerovens en de vaatwassers en we hebben een waterontharder voor de warmwater voorziening, een zogenaamde hotwater ontharder. De machines zijn in februari 2009 geheel vernieuwd en doen prima hun werk, zo kunnen we er weer jaren tegenaan alsdus de chefkok.

Het woonzorgcentrum De Zonnehof is in het bezit van het zilveren keurmerk in de zorg. Het keurmerk wordt uitgegeven door de organisatie Perspekt.  Dit keurmerk wordt verleend aan instellingen en instanties die voldoen aan vooraf vastgestelde kwaliteitscriteria.

Start typing and press Enter to search