In de tweede helft van 2017 is Aquasoft gestart met het plaatsen van waterontharders bij o.a. Supermarkt JUMBO te Harlingen en langzamerhand worden er regelmatig waterontharders geplaatst bij deze landelijke Supermarktketen.
De waterontharders van Aquasoft worden hoofdzakelijk geplaatst voor kalkgevoelige apparatuur o.a. brood- en bake-off ovens & vaatwassers.

JUMBO Group en Aquasoft Watersystems werken ook samen op het gebied van leveren en onderhouden van waterontharders bij de welbekende La Place restaurants in Nederland, afgelopen jaar 2017 zijn de La Place restaurants gegroeid naar een dikke 80 restaurants .

Aquasoft leverde recent ( November ) de waterontharder bij de grootschalige verbouwde Supermarkt JUMBO Keizerswaard te Rotterdam, ook in deze vestiging wenst men geen kalkaanslag. Aquasoft staat bekend om de leverantie van merkproducten ( General Electric en Electrolux ) en tevens om de All-in garantie van 15 jaar op hun waterontharders. Aquasoft werkt met een landelijk dekkend service- en dealernetwerk.

De prognoses voor 2018 zijn SUPER volgens de planning van Aquasoft, er zullen nog diverse locaties van zowel JUMBO & La Place worden voorzien van Aquasoft waterontharders.

Aquasoft Home 30 waterontharder

Start typing and press Enter to search