Omnimed gevestigd in Grou ( Fr ) is een praktijk voor kaakchirurgie en implantologie waarin verschillende tandheelkundige specialisten bij elkaar zijn gebracht om de cliënt zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen realiseren.

Bij Omnimed worden geen beugels geplaatst, maar houden ze zich bezig met alle facetten van de implantologie. Het idee is ontstaan door vraag vanuit de verwijzers en onze wens tot verbeteren van kwaliteit. Daarbij vinden wij als specialisten dat implantologische behandelingen moeten plaatsvinden in een zo prettig mogelijke omgeving.

Ook een zeer belangrijk onderdeel in de praktijk is zuiver en vooral kalkvrijwater, Op het punt van hygiëne mag er geen kalkaanslag aanwezig zijn, vooral in en aan de behandel apparatuur en specialistische gereedschappen. Maar we willen ook geen kalkaanslag in onze boilers en koffiezetapparaten aldus Kees Heijenrijk van Omnimed.

Aquasoft plaatst de nieuwste lijn Hyflow-30 waterontharder bij Omnimed, toestel is standaard voorzien van een Ghloorinator die tijdens elke spoeling van de installatie het toestel geheel desinfecteert, tevens is de waterontharder voorzien van signalering en een uniek besturingssysteem op basis van waterverbruik. Alles voor een geheel kalkvrije praktijk in Grou.

Aquasoft Home 30 waterontharder

Start typing and press Enter to search