Veendam:  juli 2013

“ Na diverse dienstjaren heeft de oude Lubron waterontharder het begeven, direct klachten van de afdeling grootkeuken,  we hebben Kalkaanslag in de vaatwasser, steamer enz.”

Aan het woord is Corien Poelstra één van de woordvoerders van het servicecentrum aan de Korte Leegte te Veendam.
Servicecentrum Parkflat Veendam sinds 2011 is overgegaan naar Stichting WoonZorg Diensten, onderdeel van de WoonZorg Groep, die zich richt op services voor ouderen. De Stichting heeft  alle servicetaken op zich genomen, zoals de receptie, de 24-uurs aanwezigheid, de schoonmaak en uiteraard ook de keuken.

Op zoek naar specialist :

We hebben de technische dienst van Aquasoft er bij geroepen, dat bleek na enig onderzoek op internet en wat informeren in ons netwerk  één van de betere bedrijven te zijn op het gebied van het leveren en onderhouden van professionele waterontharders.

We hebben 2 waterontharders in ons bedrijf een voor koudwater en voor hotwater ( na de boiler ), na een technische inspectie bleek reparatie van de koudwater ontharder niet meer rendabel te zijn en hebben we besloten om deze te vervangen door een computer gestuurde uitvoering van Aquasoft.

Na dat we de officiële opdracht hadden gegeven heeft de technische dienst van Aquasoft  binnen een paar dagen de nieuwe machine keurig geïnstalleerd en afgesteld , het is perfect uitgevoerd en we kunnen weer jaren vooruit.

Aquasoft geeft 10 jaar garantie All-In op de waterontharders en extra voordeel : deze machine gebruikt wel de helft minder zouttabletten als de oude mechanisch gestuurde Lubron waterontharder, en dat is in deze tijd van besparingen mooi meegenomen aldus Corien Poelstra.

Start typing and press Enter to search