Februari 2013

“De afdeling logistiek en planning van Aquasoft maakt duizenden afspraken met hun klanten om het jaarlijkse onderhoud aan de waterontharders uit te voeren”

“Een fikse klus die goed en efficiënt dient te worden uitgevoerd” aldus Henk Kamminga manager van Aquasoft.

In 1994 werd er gestart met het opzetten van een benaderbare database, het programma werd op maat geschreven in DOS ( Quickbasic )  door de explosieve groei van het aantal klanten bij Aquasoft werd na enige jaren het programma te traag en er moest over worden geschakeld naar een Windows versie, dus werd er contact opgenomen met software ontwikkelaar / programmeur Catharinus v/d Werff, fundamentlegger en eigenaar van de firma Plantech Software te Leeuwarden

Daar kunt u overigens ook het boekhoudprogramma HOF2010 downloaden om daarmee uw boekhouding modern uit te voeren.

Halverwege de 90e jaren heeft v/d Werff samen met Aquasoft het Onderhouds & Serviceprogramma ontwikkeld. Het programma is volledig op maat gemaakt, dus geen overbodige informatie , alleen maar de gegevens die nodig zijn om een absolute perfecte planning te realiseren, dus efficiënt en voorzien van alle relevante gegevens over zowel eindgebruiker alsmede de installatie ( machine gegevens ). Binnen het WOSP planprogramma zijn alle selecties mogelijk zoals automatisch bellen & mailen agenda’s enz.

Sinds de zomer van 2012 is Aquasoft gestart met Cloud Computing, mede door firma Plantech is het mogelijk gemaakt om o.a. mobiel in te loggen in het Service & Onderhouds programma. Zo kan bv. de servicemonteur op locatie bij de klant de status van de waterontharder aanpassen.

De eindgebruikers ontvangen minimaal 10 jaar All-in garantie op de wateronthardings installatie, jaarlijks wordt de waterontharder preventief gecontroleerd en gedesinfecteerd door een gekwalificeerde servicemedewerker. Een goed onderhouden waterontharder geeft minder storingen en een waarborg voor zuiver kalkvrij drinkwater.

 

Start typing and press Enter to search