November 2012:

“De grotere waterverbruikers hebben ook te kampen met de huidige economische situatie, vandaar dat er goed gekeken gaat worden waar men o.a. op kan besparen”

Een Hotel met 300 kamers, een Coatingstraat in de metaalsector, een Vleesverwerker, een wasstraat voor vrachtwagens…… zomaar een greep uit de afgelopen maanden geleverde industrie-installaties door Aquasoft Watersystems.
Het doet dus blijken dat er nogal wat besparingen gerealiseerd kunnen worden als men overgaat op het toepassen van Zachtwater; aldus:  Henk Kamminga manager van Aquasoft.

In toenemende mate krijgen we aanvragen binnen van het leveren van z.g. maatwerk, toepassingen in de Industrie en grootverbruikers van leidingwater. We adviseren en plaatsen dan de z.g. Industrietoestellen, het werkingsprincipe is hetzelfde als in de particuliere sector ( met harsen en zouttabletten ) maar de installaties zijn veel groter uitgevoerd.

Maatwerk :

De toepassingen zijn divers, zo valt binnen de Hotelsector veel voordeel te behalen met o.a. schoonmaakwerk en besparingen op schoonmaakmiddelen en hygiëne, terwijl b.v. bij een verzinkerij het voordeel veel meer zit in een beter eindproduct met minder kosten. Zo kan Aquasoft voor elke sector op maat de voordelen van Zachtwater berekenen. We hebben een hele ruime keuze uit industrietoestellen, installaties voor verbruiken van een paar cub. per dag tot wel installaties van 40 cub per uur.

Werking :

De meeste uitvoering zijn z.g. parallel geplaatste units, dus 2 waterontharders naast elkaar, voordeel hiervan is dat de eindgebruiker 24 uur per dag kan beschikken over Zachtwater en dat als 1 van de toestellen moet gaan spoelen (regenereren) het ander toestel de productie van zachtwater overneemt. De Industrie toestellen zijn altijd volledig automatisch en computer gestuurd en er zijn zelfs uitvoeringen die aangesloten worden op een bestaand GBS-systeem (Gebouwbeheersysteem).

Nazorg & Garantie :

Aquasoft Watersystems werkt met ervaren technische medewerkers die jaren lange ervaring hebben opgedaan in de waterontharding, alle toestellen worden geleverd met een all-in garantiepakket van 10 jaar. De zorg voor een prima werkende installatie is volledig gegarandeerd door een combinatie van perfect product en optimale garantie.

Start typing and press Enter to search