Aquasoft heeft afgelopen maand November een opdracht binnengehaald bij Albron, om bij de bekende vakantieparken van Center Parcs in Nederland en België alle bestaande waterontharders te vervangen t.b.v. alle restaurants en horeca afdeling.

Center Parcs heeft 22 vakantieparken in o.a. Nederland, België , Duitsland en Frankrijk de vakantieparken zijn allemaal voorzien van prachtige vakantiehuizen & cottages en mooie outdoor en indoor speeltuinen en tevens voorzien van indrukwekkende zwemparadijzen en prima restaurants.

Aquasoft levert alleen maar merkapparatuur van General Electric en Electrolux is zeer gespecialiseerd in professionele waterontharders en de toepassingen voor o.a. apparatuur.

Albron Center Parcs heeft duidelijk gekozen voor kwaliteit en stabiliteit en een perfect Service en Garantieprogramma van Aquasoft.

De waterontharders worden hoofdzakelijk gemonteerd voor o.a. de horecakeukens en de vaatwassers en de boilers van de locaties.

De monteurs van Aquasoft starten medio December 2017 met het vervangen en plaatsen van de toestellen bij o.a. locatie de Center Parcs Hutteheugte ( Dalen ) en bij Center Parcs De Eemhof ( Zeewolde ).

Start typing and press Enter to search