Dag in dag uit rijden de Serviceauto’s van Aquasoft over de Nederlandse wegen, elke serviceauto verslindt een 60000 kilometers per jaar. De service monteurs die dagelijks nieuwe Waterontharder toestellen afleveren en onderhoud uitvoeren aan bestaande toestellen maar ook het leveren van meer dan 500 ton zouttabletten en zoutblokken moeten zich veilig kunnen vervoeren met een betrouwbaar vervoermiddel.

Kwaliteit en goede service is een van de belangrijkste speerpunten richting de relaties van Aquasoft, maar tevens ook ten opzichte van onze toeleveranciers stellen wij hoge eisen aldus de directie van Aquasoft.

Volkwagen is reeds meer dan 10 jaar al huisleverancier van bedrijfswagens bij Aquasoft, we werken hier met een prima lokale dealer die beschikt over een perfecte servicedienst. Niet met een 9 tot 5 mentaliteit maar zeer klantvriendelijk en met de juiste kennis is huis.

Net zoals Aquasoft beschikt Volkswagen over een landelijke dekking van servicepunten en dealers, dat werkt perfect, als je onverhoopt ergens in Nederland toch met pech komt te staan dan is binnen een half uur iemand terplaatse om je verder te helpen of in het extreemste geval te voorzien van een ruilauto. Prima geregeld .

De Vw-Crafter35 is de opvolger van de LT, de servicemonteurs van Aquasoft rijden in gesloten bestelbussen, verlengde en verhoogde uitvoering, de bussen zijn voorzien van de nieuwste adBleu technologie en communicatie mogelijkheden. De vloeren in het laadgedeelte zijn geheel voorzien van op maat gemaakte RVS traanvloerplaten , dat is veiliger voor de medewerkers en de producten die we dagelijks vervoeren.

Met aanschaf van de Crafters kunnen we weer jaren veilig en betrouwbaar onze klanten service en diensten en onderhoud aan de waterontharders blijven verlenen.

Start typing and press Enter to search