“Zachtwater is onze Zorg”

Alle Roestvrijstaal blinkt weer als nieuw in de bereidingskeuken van WoonzorgCentrum de Pelgromhof te Zevenaar, nadat er een 3-tal waterontharders zijn geplaats door Aquasoft is de waterhardheid terug gebracht naar nul.

Aquasoft Watersystems ontvangt met regelmaat aanvragen voor waterontharders vanuit de verzorgingshuizenmarkt we hebben daar jaren geleden al onze naam en producten gedeponeerd en we zijn nu vaste leveranciers in deze markt, ooit begonnen in Friesland bij o.a. Verzorgingshuis LeppeHiem te Akkrum en nadien De Zonnehof te Haren , allemaal voorzien van meer dan 2 waterontharders.

Locatie
In de Pelgromhof te Zevenaar kan men zowel volledig verzorgd als zelfstandig wonen. De Pelgromhof bestaat uit twee gedeeltes, te weten een intramuraal gedeelte en een extramuraal gedeelte. Intramurale zorg betekent letterlijk zorg ‘binnen de muren’ van Pelgromhof. Extramurale zorg betekent letterlijk zorg ‘buiten de muren’ van Pelgromhof.
Het intramurale gedeelte omvat 46 appartementen.   Deze appartementen zijn geschikt voor ouderen met een zorgindicatie ‘verblijf’ met daarnaast verzorging, begeleiding en verpleging.
Het extramurale gedeelte van Pelgromhof bestaat uit 169 appartementen. Deze appartementen zijn voorzien van een woonkamer, één of twee slaapkamers, open keuken en een badkamer met toilet en douche. Bewoners van deze appartementen kunnen thuiszorg van Diafaan ontvangen. Deze thuiszorg kan bestaan uit hulp bij de huishouding, verzorging en verpleging.

Start typing and press Enter to search