Marum : Oktober 2020

Tevreden en met trotse blik staat Jan Willem Blanke achter de toonbank in de geheel nieuwe slagerij & winkel in het centrum De Wending van Marum.

Midden in de Coronatijd verhuisde Jan Willem met zijn slagerij op de hoek,  naar het naastgelegen pand van voorheen drogisterij DA , een prachtige uitdaging voor het echtpaar Blanke die het pand helemaal hebben gestript en hebben verbouwd tot een moderne slagerij , met ruime werkplekken in de werkplaats en in de winkel. De slagerij is voorzien van een aantal mega koel & vriescellen die volledig automatisch worden aangestuurd . In de werkplaats staan de modernste bereidingsmachines voor eigen en handgemaakte vleesproducten ( worsten, gehakt, rollades, spareribs , enz. ) in 2  multifunctionele stoomovens worden de producten gegaard. Tevens is voor de afwas van alle gereedschappen en o.a. presentatieschalen een moderne doorschuifvaatwasser in the house.

Het pronkstuk is de prachtige en moderne winkelruimte , over de gehele breedte van de winkel wordt het zeer ruime assortiment van vleesproducten tentoongesteld , ook de vleeswaren worden vers gesneden voor de klanten door vakkundige en vriendelijk personeel .

Slagerij en Hygiëne gaan niet zonder elkaar , dus het is dagelijks schoonmaken in een slagerij , gewoonweg met heet water & zeep boenen en geen hoekje vergeten !  Kalkaanslag komt in deze slagerij niet meer voor dankzij een door Aquasoft uit Siegerswoude geplaatste Centrale waterontharder , de waterontharder haalt direct bij binnenkomst van het water alle kalk uit het water en levert Zachtwater in het gehele bedrijf. De waterontharder is één van de modernste in zijn soort en volledig computer gestuurd en voorzien van o.a. zoutalarm.

Jan Willem en zijn vrouw Bianca zijn dankbaar en blij en bovenal trots dat ze een droom en een enorme uitdaging hebben kunnen waar maken, vooral in de Coronatijd is het aanpassen , maar de klanten zijn blijven komen en houden zich keurig aan de afstand regels van 1.5 mtr en kunnen bij binnenkomst in de winkel hun handen desinfecteren .  Iedereen in Marum en omstreken wil toch graag een stukje kwaliteits vlees op hun bord van de Keurslager.

Keurslagerij J.W. Blanke is een aanwinst voor de bewoners en voor het Winkelcentrum van Marum , Aquasoft wenst de familie Blanke en hun personeel een prachtige maar vooral kalkvrije toekomst tegemoet.

https://blanke.keurslager.nl/

Start typing and press Enter to search