Augustus 2020

In de tweede week na de bouwvak vakantie gaan de installateurs los om een Waterontharders installatie op te bouwen voor Zonnehuis “De Marne “ te Leens. Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen.

We gunnen iedereen een waardig leven

Daarom verlenen we specialistische zorg en behandeling, thuis of in een locatie, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen, met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers.

Vanuit ieders eigen kracht. Met ruimte voor eigenheid en persoonlijkheid.

Waarbij we voortdurend leren en op zoek gaan naar de mogelijkheden om de zorg nog beter te maken. Zodat iedereen zich veilig, vertrouwd, gewaardeerd en trots voelt.  Vanuit de zorgvraag zijn wij een verbindende schakel in de zorgketen en bundelen de krachten waar nodig. Samen organiseren we de zorg om –toekomstige- cliënten heen, zoveel mogelijk in de buurt.  Op deze manier houden we de zorg in de provincie Groningen beschikbaar en toegankelijk.

Mede om de kwaliteit te verbeteren van het drinkwater worden er twee grote Aquasoft waterontharders geplaats t.b.v. het warmwatersysteem om kalkaanslag te voorkomen in o.a. douche ruimtes en apparatuur, dat is een stuk comfort voor de bewoners van de Marne maar tevens voor het behoud van de boilers & warmte wisselaars. Besparingen op reinigingsproducten en stookkosten.

Aquasoft werkt in dit project samen met Veenstra.com installateurs , de installatie zal rond 3e week Augustus 2020 worden opgestart en opgeleverd.

Start typing and press Enter to search