Consult Aquasoft bij Academisch Medisch Centrum  ( AMC ) PIT Poliklinieken Amsterdam

Amsterdam 22-01-2021

Aquasoft Watersystems werd afgelopen Januari gevraagd om advies te geven om een waterontharder te leveren voor het PIT Restaurant poliklinieken AMC te Amsterdam. Na een consult door de expert en specialist van Aquasoft werd een professionele ( ionenwisselaar ) of waterontharder geadviseerd van de fabrikant General Electric.

De fabrikant General Electric ( USA )  is een wereldwijde speler op het gebied van o.a. medische equipment en wereldleider op het gebied van professionele waterbehandeling en produceert o.a. voor de bedrijven Electrolux – AEG en BOSCH in Europa.

De Aquasoft waterontharder is geplaatst t.b.v. PIT Restaurant in de  laatste week van Januari door één van de top-installateurs van het landelijke netwerk van Aquasoft installateurs.

Kalkaanslag is de grote boosdoener voor problematiek in o.a. apparatuur en oppervlakte vervuiling in bereidingsruimte tevens is kalkaanslag de voedingsbodem voor groei van bacteriën en virussen .

Aquasoft Watersystems plaats al 30 jaar professionele waterontharders in Nederland voor toepassing in alle sectoren en particulieren woonhuizen en appartementen.

Bron: foto’s via amc.nl

image003
image004
image005-installatie-waterontharder

Start typing and press Enter to search