Nieuwe Bakkerij

Bakker Van den Berg heeft de afgelopen 6 jaar gewerkt op twee verschillende productielocaties; banket in Hurdegaryp en brood in Burgum. Het streven naar efficiency, synergie en logistieke voordelen leidde tot de bouw van een geheel nieuw pand op het industrieterrein te Burgum. De heer Nico van den Berg verzorgde de coördinatie en heeft  Beco bakkerij techniek in de arm genomen voor expertise, advisering, tekeningen en uiteindelijk de levering van de deegverwerkings installatie grootbrood en diverse losse bakkerijmachines voor de banketafdeling.

Zachtwater

Aquasoft Watersystems is geen onbekende in de bakkerswereld , zo werd begin 2010 Aquasoft benaderd door de eigenaar Nico v/d Berg om de nieuw te bouwen bakkerij te Burgum aan de ducatenwei te voorzien van een wateronthardings installatie.
Een waterontharder is een must in ons moderne bedrijf, de meeste machine zijn uitgevoerd in RVS en Qua hygiëne maar ook wat schoonmaak betreft is kalkaanslag niet gewenst. Kalkaanslag geeft energie verlies maar tevens een sloper van verwarmingselementen en warmwater apparatuur. Tevens door het gebruik van kalkvrijwater kan er enorm bespaart worden op het gebruik van reinigingsmiddelen aldus Dhr. v/d Berg.

Hyflow met hoog debiet

Gekozen is voor de General Electric waterontharder voorzien van een Hyflow besturingsklep, deze machine kan 3000 ltr water per uur ontharden, tevens is de installatie standaard voorzien van een proces computer die exact de spoelingen berekend en programmeert waardoor er zeer efficiënt en een laag zoutverbruik wordt gerealiseerd. Standaard is de installatie voorzien van een signaleringssysteem die de eindgebruiker waarschuwt o.a. over het bijvullen van het regeneratiezout.

Winkels en Online verkoop

Bakkerij v/d Berg heeft winkels in Burgum, Veenwouden, Hurdegaryp, Gytsjerk en Leeuwarden, ook kunt u online producten bestellen via de website.

Start typing and press Enter to search