BURGUM – Het nieuwe pand van Bewegingscentrum Reset aan de Prins Bernhardstraat in Burgum (Friesland) is officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door de eigenaar van het pand Dhr. Rintje Noppert.

Na jaren van voorbereiding kon in mei 2013 gestart worden met de bouwwerkzaamheden. Na zeven maanden werd het gebouw opgeleverd en vanaf 30 december in gebruik genomen. Kenmerkend voor het gebouw is dat alle ruimten goed benut zijn. Daarnaast is het gebouw ook eenvoudig anders in te delen wanneer dit de functionaliteit verbetert en het pand is geheel voorzien van Zachtwater..

Het nieuwe gebouw voorziet in de behoefte van Bewegingscentrum Reset: ruime sportzalen en kleedruimten, een sportersbar en presentatieruimten. Ook voor de fysiotherapie zijn er volop mogelijkheden: meer geschikte toestellen om te kunnen revalideren en een uitbreiding van de behandelruimten.

Een van de eisen voor deze splinternieuwe accommodatie was dat o.a. de douches, maar ook de Horeca afdeling voorzien werd van Zachtwater. Aquasoft Watersystems heeft een professionele waterontharder geplaatst in de technische ruimte, die het gehele pand voorziet van kalkvrijwater. De installatie is voorzien van de nieuwste besturingstechnieken en is vooral zeer zuinig met zout en spoelwaterverbruik. Aquasoft is zeker geen onbekende speler in de markt,  meer dan 25 jaar is dit Friese bedrijf al gespecialiseerd in waterontharders en de toepassingen van Zachtwater in de zakelijke maar ook de particuliere markten.

Start typing and press Enter to search