Waterontharders

Leiden: oktober 2014

In de eerste week van oktober werden 4 stuks Aquasoft Waterontharders opgeleverd in de opslag voor Museum stukken van o.a. Rijksmuseum voor Volkenkunde en het Boerhaave Museum te Leiden.

Bij de opslag en het bewaren van waardevolle schilderijen, kunst en kunstcollecties in de breedste zin van het woord zijn de bewaarcondities van essentieel belang.

In speciale ultramoderne geconditioneerde opslagruimtes worden de kunstwerken bewaard tegen elke denkbare beschadiging , in deze ruimtes worden schilderijen of kunst beschermd tegen stof, vocht, brand, straling en diefstal. De ruimtes zijn voorzien van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken, vochtregulering en luchtkwaliteitssystemen.

Aquasoft Watersystems plaatste voor o.a. de luchtbevochtigings – installaties een 4-tal compacte en volledig computergestuurde waterontharders, bij hardwater gaan verstuivers verstopt zitten met kalk vandaar dat Zachtwater een must is. Aquasoft heeft in samenwerking met een groot installatiebedrijf uit Rotterdam de waterontharders laten plaatsen.

De kunstobjecten zijn eigendom van Museums uit Leiden.

Start typing and press Enter to search