November 2013: Voorthuizen

AviationGlass™ & Technology  is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van vrijwel onbreekbaar glas en spiegels voor de vliegtuigindustrie, de invoering van een nieuwe reeks van ongeziene mogelijkheden. De producten bieden een aantal voordelen voor de traditionele oplossingen en zijn ideaal voor kristalhelder vliegtuigen lenzen, spiegelglas afwerkingen en tal van andere toepassingen.

De state-of-the-art fabriek in Voorthuizen, Nederland, voorziet in maatwerk. Een 4000m 2 productiefaciliteit kan een grote hoeveelheid bestellingen verwerken in een korte tijd, met waarborging van de kwaliteit en respect voor het milieu.

In het gehele verwerkingsproces van dit speciale glas is Kalkvrijwater een vereiste. Een voorraadvat van 50.000 ltr. water dient gevuld te worden met Zachtwater. Nadat er eerst een geslaagde proef was gedaan met een kleinere waterontharder is na overleg besloten om een professionele waterontharder bij Aquasoft Watersystems aan te schaffen die zonder tussentijdse regeneratie meer dan 50.000 ltr zachtwater kan leveren.

Het Aquasoft industrietoestel voorziet probleemloos zonder tussentijds te regenereren ( spoeling ) het gehele voorraadvat van Zachtwater.

AviationGlass & Technology heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Airbus zakenstraalvliegtuigen. De gloednieuwe technologie zal worden toegepast in zijn VIP cabines

Start typing and press Enter to search