Koepon Holding is één van de grootste particuliere organisaties ter wereld actief in melkvee, fokkerij en diensten. Het bedrijf concentreert zich op Noordwest Europa en Noord- en Zuid- Amerika. Het hoofdkantoor staat in het agrarisch hart ( Garnwerd ) van Noord-Nederland.

Boer met de boeren
Koepon voelt zich boer met de boeren. Het is een no-nonsense bedrijf, dat houdt van aanpakken en van zaken doen. Professioneel. Koepon hecht aan langdurige relaties met klanten. Koepon staat voor toekomst: toekomst in de melkveehouderij. Daar werkt de organisatie aan. Elke dag. Internationaal, zakelijk en succesvol. Koepon is een bundeling van kennis en vakmanschap in de moderne melkveehouderij wereldwijd. De kracht van de organisatie ligt in het boer zijn met de boeren. Dat doet Koepon in de melkveehouderij, makelaardij en begeleiding bij drachtigheid van koeien.

Bakermat Noord-Nederland
De bakermat van Koepon is Noord- Nederland. De frisse wind, de vruchtbare bodem en de grazige weiden zijn er ideaal voor melkveehouderij. Bij het fraaie plaatsje Garnwerd startte Wijnand Pon in 1966 met een eigen visie zijn melkveebedrijf. Dat is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd concern met dochterondernemingen in zes landen en activiteiten in alle belangrijke melkveelanden. Het hoofdkantoor bevindt zich in Garnwerd. De vijf eigen melkveebedrijven in Nederland, Duitsland (2), Canada en Schotland vormen de basis van alle andere activiteiten. Het zijn stuk voor stuk professionele bedrijven, waar deskundige bedrijfsleiders volgens de modernste methoden werken. Koepon wil op het bedrijf van vandaag de wereld van morgen laten zien.

Koepon kan trots zijn op de verrichtingen van haar melkveebedrijven, die in heel Europa en Canada gevonden kunnen worden. De Koepon-melkveebedrijven tonen concurrerende technische en financiële resultaten en begrijpen elk aspect van melkproduktie. Het onderkennen van de rol van de koe, die de spil vormt in een winstgevend melkproduktieproces, heeft geresulteerd in een managementstijl die gericht is op een optimale en evenwichtige interactie tussen koe en bedrijfsleiding.

Dankzij veel deskundigheid en jarenlange ervaring hebben de Koepon bedrijfsleiders een scherp zintuig voor elk aspect van het management. Ze benaderen veevoeding, verzorging en melken vanuit de teamgedachte.  Zo ook inzake de aanschaf van technische zaken. o.a. de kwaliteits beheersing van het reinigingssysteem t.b.v. de melkinstallatie en melkkoeltanks , Een Wateronthardings-installatie is een vereiste binnen dit bedrijf, Aquasoft Watersystems is leverancier op ons bedrijf en die verzorgt het halfjaarlijkse onderhoud aan de installaties zorgt ervoor dat onze apparatuur kalkvrij blijft.

Wij blijven graag aan de top en doen daarom alleen maar zaken met topleveranciers en daar is Aquasoft Watersystems er eentje van.

Start typing and press Enter to search