In december 2008 zal Post-Plaza haar vlag hijsen als Grand Hotel Post-Plaza. Het luxe Grand Hotel is gelegen in het hart van de Friese hoofdstad, Leeuwarden met mooie grachten en sfeervolle panden.

Achter de elegante 18e eeuwse voorgevel vindt u een stijlvol viersterrenhotel. De 43 nieuwe comfortabele hotelkamers en suites zijn smaakvol ingericht, hier ontspant u volkomen na een culturele dag Leeuwarden. Wilt u napraten na uw enerverende rondvaart in de Post-Plaza Hotelsloep door de grachten van Leeuwarden? Dat kunt u met een goed glas wijn in onze sfeervolle Lounge. Daarna kunt in ons restaurant Brasserie Lourens genieten van een culinair diner. De musea, theaters, winkels en cafés zijn op loopafstand gelegen van het hotel. Maar ook een bezoek aan één van de Friese eilanden kan perfect gecombineerd worden met uw verblijf in ons hotel.

Wellness:   Na een zware vergadering, een rondvaart door de grachten van Leeuwarden of een bezoek aan één van de Friese eilanden is een bezoek aan de wellness van  het Grand Hotel een grote aanrader. Laat u heerlijk masseren, geniet van de sauna, het Turks stoombad of gun uzelf een schoonheidsbehandeling.  U wordt bij ons heerlijk in de watten gelegd door ervaren en gediplomeerde masseurs en schoonheidsspecialistes. Wilt u liever wat beweging, dan kunt u terecht in onze fitnessruimte. De fitnessruimte is voor elke gast van het Grand Hotel vrij toegankelijk.

In de kelder van het geheel nieuwe hotel staat de Aquasoft Waterontharder, een onmisbare onderdeel in een dergelijke accommodatie, kalkaanslag is slecht voor onze apparatuur en voor ons gehele bedrijf, Aquasoft Watersystems heeft de installatie geleverd, Aquasoft is voor ons een bekend en vertrouwd bedrijf, We kiezen voor kwaliteit en optimale Service. Dat is wat we zelf geven en ook verlangen van onze leveranciers.

Geleverde installatie : Waterontharder  Industrie Hyflow 2” 3250 ED/FC

Start typing and press Enter to search