Assen 2020

Sinds december 2018 is de vestiging van KFC geopend op de Engelandlaan in Assen , De fastfoodketen bekend om de gefrituurde kip en kippenvleugels & bijgerechten is een groot succes in Drenthe. Een prachtige locatie bij de afrit Assen-Noord aan de A-28 Hoogeveen – Groningen.

Kalkaanslag :  Binnen 9 maanden werd Aquasoft geconsulteerd omdat de nieuwe boiler al kapot was gegaan door kalkaanslag en moest een nieuw boiler-element geplaatst worden, onnodige kosten en veel ongenoegen bij de bedrijfsleider.  Is Assen is het drinkwater redelijk hard te noemen en bevat veel calcium-magnesium wat kalkaanslag veroorzaakt in apparatuur en op sanitair.

Aquasoft heeft in samenwerking met de installatiebedrijf Goeree een Aquasoft Hyflow 30/400 waterontharder geplaatst medio 2019 t.b.v. de watervoorziening en sindsdien geen problemen meer met kalkaanslag t.b.v. de warmwater- apparatuur.

Aquasoft plaatst de waterontharders in alle sectoren van Horeca tot Supermarkten, Industrie en particulier. De waterontharders zijn voorzien van de modernste besturing-systemen en zijn erg zuinig met spoelwater en zouttabletten. De eindgebruiker ontvangt 15 jaar All-In garantie op het toestel, Aquasoft beschikt over landelijk netwerk van Dealers en servicepunten.

Foto’s bron: Kfc.nl

image001

Start typing and press Enter to search