Bij Thijs Zwart – Surhuisterveen staat professionaliteit en kwaliteit centraal “ Dus een waterontharder van Aquasoft ”

Januari 2020

Bij Thijs Zwart Evenementenservice gevestigd in Surhuisterveen werken ze met hart voor de zaak en zijn jarenlang zeer betrokken in de horeca. Aan het woord is Eigenaar Thijs Zwart : Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diensten en producten aan bedrijven in de horeca. Bij ons staan professionaliteit en kwaliteit centraal in onze werkzaamheden en in de producten die wij u leveren. U kunt als klant van Thijs Zwart dan ook verwachten dat wij ons professioneel opstellen in het uitvoeren van onze activiteiten, en dat wij dat ook doen in het contact met uw eigen klanten. Wij gaan onopvallend te werk.

Voor alle producten en diensten in de horeca bent u bij Thijs Zwart aan het juiste adres. Wij leveren aan u verschillende producten voor het organiseren van feesten en partijen. Bij ons kunt u huren of kopen. Ook houden wij ons bezig met het periodiek reinigen van tapinstallaties.

Dagelijks worden de verhuurde tapinstallaties vervoerd door de eigen transportgroep van Thijs Zwart vanuit het moderne magazijn te Surhuisterveen, bij terugkomst worden de tapinstallaties grondig volgens protocol gereinigd en gedesinfecteerd en klaar gezet voor de volgende zending.

Kalkaanslag in warmwater apparatuur, hogedrukreinigers verkort de levensduur van apparaten tevens zijn er dure & milieuonvriendelijke ontkalkingsmiddelen nodig om de apparatuur enigszins draaiend te houden, Kalk in het leidingwater kost geld!

Medio December 2019 werd Aquasoft Watersystems ingeschakeld als wateronthardings-specialist om een einde aan de kalkaanslag te maken door het plaatsen van een Hyflow waterontharder voor het gehele bedrijf , vanaf begin 2020 stroomt er Zachtwater en kalkvrij water door de waterleidingen in het pand op de Zwetsloot 2 in Surhuisterveen, met als resultaat Super blinkende biertapinstallaties en besparingen op zeepmiddelen en energie, een echt verantwoordelijke en milieuvriendelijke investering!

In nauwe samenwerking met Heineken, Amstel en Brand verhuren wij professionele tapinstallaties en evenementmateriaal. Maar onze service biedt niet alleen de verhuur van tapinstallaties. Bij ons zijn alle horecabenodigdheden voor in een (feest)tent te huur. Te denken valt dan aan: Bars, klapbuffetten, koelkasten, glaswerk en uitgifteplanken. Ook kan het bier en frisdrank geleverd worden, op wens van de klant.

Professionaliteit en kwaliteit staat centraal: aldus Thijs Zwart.

Foto’s bron: Thijszwart.nl

image003

Start typing and press Enter to search