Autobedrijf Hoekstra in Hylaard bestaat sinds 1972, een BOVAG erkend autobedrijf waar de klant nog koning is, een autogarage met uitstekende service, goede diagnose en vakkundige aanpak voor onderhoud en reparaties, onafhankelijke APK keuringen aan uw auto.

Directeur eigenaar Willem hoekstra in hart en nieren een echte nuchtere klei Fries, Willem heeft het bedrijf vergenomen van zijn vader, eerst was het een mechanisatiebedrijf met o.a. het dealerschap van Zetor tractoren, In de 70e jaren is steeds meer de verkoop en reparaties van personenauto’s binnen ons bedrijf gaan toenemen, in de loop van de jaren hebben we een compleet nieuwe autospuiterij laten bouwen incl. een nieuwe opslagloods en reparatieruimtes met 4 bruggen. We hebben gemiddeld 25 jonge occasions ( meestal Audi en VW ) op voorraad staan. Een veel voorkomende ergernis is dat wanneer de auto verkoopklaar gemaakt moeten worden dat er in het verleden altijd na het wassen kalkstippen en Kalk strepen op de auto’s achterbleven. Van een veehouder in de buurt kreeg ik een tip om eens contact op te nemen met Aquasoft Watersystems die zouden apparaten verkopen die zachtwater leveren en dat je geen kalkaanslag meer zou krijgen na het wassen van de auto’s.

Wij hebben de Aquasoft Waterontharder dusdanig geplaatst, dat zowel de garage maar ook onze privé woning op de water ontharder aangesloten is, dus dat is dubbel voordeel!! Als nuchtere fries kan ik iedereen een dergelijk apparaat van Aquasoft aanbevelen, nooit geen last meer van kalkstrepen en Het autowassen gaat stukken eenvoudiger met een prachtig Resultaat en mijn vrouw Siska is helemaal enthousiast, de Tegels en kranen in de badkamer Kalkvrij en het zachte water is een weldaad voor huid en Handen, de besparing op zeep e.d. is enorm.

Wij hebben de waterontharder aangeschaft in 1995 en nog Steeds zijn we dagelijks tevreden over deze aankoop, we doen graag zaken met Aquasoft Watersystems een topbedrijf die weet wat goede service is, die met ervaren Technische monteurs werkt, En ook een bedrijf is waar de klant ook nog steeds koning is alsdus een glimmende Willem Hoekstra.

Start typing and press Enter to search