Hartje Sneek op de hoek van de stationsstraat en de Koemarkt is het mooie bedrijfje gevestigd van John en Lennie Visser, we zijn 4 jaar geleden begonnen met onze Winkel Tokovila, een toko waar je alles kunt kopen op het gebied van de Indische keuken, van specerijen, kruiden en loempia’s – verkrijgbaar met vlees, kip of vegetarische vulling. Elke dag krijgen we meer klanten en moeten steeds ons assortiment uitbreiden.

Zelf maaltijden bereiden:  Nadat we 2 jaar de Toko hadden gerund kregen we steeds meer de vraag naar kant en klare afhaalgerechten, we hebben de zaak intensief verbouwd en een moderne keuken laten plaatsen waar ook cursus kan worden gegeven aan mensen die graag het Indische koken onder de knie willen krijgen.
En met succes, we zagen een enorme toename in de vraag naar de door ons bereide gerechten en ook steeds meer werd gevraagd om te gerechten te bezorgen bij de mensen thuis. Die service hebben we uitgebouwd met onze cateringservice aldus John Visser..

Cateringservice : Wij verzorgen complete rijsttafels variërend van simpel tot uitgebreid. Dat wil zeggen voor elk wat wils. Voor vrijwel elk budget maken wij iets mogelijk , de klant kan eventueel ook zelf een rijsttafel samenstellen.  En wij bezorgen het thuis of op uw bedrijf, indien gewenst geheel compleet met drankjes en personeel voor bediening.

Waterontharder :   Een waterontharder is een onmisbaar apparaat in ons bedrijf, Toen onze nieuwe keuken is geplaatst hebben wij direct onze waterontharder laten plaatsen, We werken met dure keukenapparaten , vaatwassers en steamers en alles is haast van RoestVrijStaal, wij willen nergens geen kalkaanslag op of in hebben, dat is niet hygiënisch maar het geeft ook veel werk om het allemaal schoon te maken. Wij hebben de machine bij Aquasoft Watersystems aangeschaft, Aquasoft is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden van kalkaanslag, de waterontharder gebruikt 2 zakjes zouttabletten op jaarbasis en elk jaar wordt er een nieuw filter ingezet. Het apparaat werkt perfect. We zijn momenteel druk aan het verbouwen met onze privé woning en die wordt natuurlijk ook aangesloten op een Aquasoft waterontharder.

John en Lennie zijn druk bezig met hun Cateringsbedrijf we vliegen van hot naar her om bestellingen weg te brengen of een catering te verzorgen. Cateringsbedrijf “Vila” een uniek bedrijf die op Authentieke wijze de Indische keuken presenteert. Toekomstplannen hebben ze genoeg, het ligt voor de hand om ons bedrijf nog verder uit te breiden met een eigen Indische specialiteiten restaurant natuurlijk in combinatie met ons bestaande bedrijf in Sneek.

Start typing and press Enter to search