Het in de regio bekende installatiebedrijf Hoekstra Mildam BV is onlangs verhuisd naar een nieuw modern pand in Heerenveen , Het installatiebedrijf is 25 jaar geleden opgericht door de in 2001 als directeur teruggetreden Luitzen Hoekstra. We zijn figuurlijk uit het pand in Mildam gegroeid aldus de Algemeen directeur Romke v/d Spoel.

Installatiebedrijf Hoekstra-Heerenveen BV is totaalinstallateur die voor diverse marktsegmenten een passende oplossing kan bieden met betrekking tot elektrotechnische en werktuigbouwkundige vraagstukken. Het bedrijf is innovatief op het gebied van gas, water, elektra, luchtbehandeling, verwarming, airconditioning, sanitair en beveiligingsinstallaties. Installatiebedrijf Hoekstra-Heerenveen BV maakt gebruik van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechnische en klimaatinstallaties.

Installatiebedrijf Hoekstra-Drachten
Aan de Tussendiepen 7 in Drachten is Installatiebedrijf Hoekstra Drachten van start gegaan.  Deze nieuwe onderneming met acht vakkundige medewerkers is een nevenvestiging van Installatiebedrijf Hoekstra Heerenveen BV. Voor Drachten en omgeving is het personeel niet onbekend. Bij installatiebedrijf Walda waren zij reeds werkzaam in het beheer en onderhoud.

Gelijk aan de vestiging in Heerenveen betreft het hier een totaalinstallatiebedrijf dat voor alle marktsegmenten een passende oplossing kan bieden met betrekking tot elektrotechnische en werktuigbouwkundige vraagstukken. Hoog in het vaandel staat innovatie op het gebied van gas, water, elektra, luchtbehandeling, verwarming, airconditioning, sanitair en beveiligingsinstallaties. Installatiebedrijf Hoekstra Drachten staat voor verantwoordelijk en klantgericht handelen in alles wat en waar we dat doen. Als innovatief bedrijf kijken we verder dan de traditionele manier van werken en denken’’, aldus bedrijfsleider Wiebe Hut.

Als we waterontharding moeten toepassen in een project dan plaatsen we standaard apparatuur van Aquasoft Watersystems, Aquasoft is een partner die verstand heeft van Zachtwater, een bedrijf waar we al meer dan 10 jaar mee zaken doen, gewoon weg goed, prima kwaliteitsproduct en optimale service.

Start typing and press Enter to search