Ondanks de kredietcrisis word er nog volop geïnvesteerd in de Horeca, vooral in de professionele keukens worden nog dagelijks waterontharders geplaatst aldus  Henk Kamminga  manager van Aquasoft . Je ziet wel een verschuiving van investeringen maar toch de belangrijkste investeringen gaan gewoonweg door. Er wordt door ons bedrijf haast dagelijks nog geplaatst in de Horeca, momenteel zitten we wat meer in de bedrijfsrestaurants maar ook afgelopen weken toch nog een aantal nieuw opgestarte restaurants geleverd. O.a. in Joure &  Amsterdam en Zoetermeer.

We plaatsen meestal centraal voor de keuken een waterontharder aldus Kamminga, maar ook veel z.g. lijn-ontharding of een stand-a-lone apparaat voor b.v. een steamer of een nieuwe vaatwasser. zo ook bij de Sociale Werkvoorziening in Zeist, hier werd vorige week het nieuwste toestel uit de Aquasoft serie geplaatst. Dit toestel is uniek in zijn klasse, zeer compact (  hoogte van nog geen 50 cm ) met een monster capaciteit maar erg belangrijk is dat het ter plaatse volledig uitleesbaar is door de klant.

Martijn Bakker Teamleider SW-Zeist van de afdeling Catering heeft het allemaal uitgezocht, meestal als je voor een kleinere waterontharder kiest b.v. voor de vaatwasser kom je in de categorie mechanische gestuurde toestelletjes  terecht, dat zijn waterontharders die of met een mechanische tijdklok werken of werken met een watergestuurde tandwielenkast. Die apparatuur is zonder meet of testset niet te controleren en dus niet bedrijfszeker dus niet meer van deze tijd !!!  In dit digitale tijdperk 2009 willen gewoon dagelijks kunnen controleren of het toestel wel goed werkt.

Dagelijks uitlezen : Bij dit nieuwste Aquasoft toestel kunnen dagelijks belangrijke zaken uitlezen door eenvoudig op een tiptoets te drukken, zo kunnen we het dagelijkse waterverbruik opvragen van de waterontharder maar ook de restcapaciteit van de installatie.  tevens kunnen we in 1 oogopslag controleren of de machine wel zachtwater afgeeft. De waterontharder werkt volledig automatisch en spoelt met zouttabletten die geleverd worden in handige draagtassen van 10 kg door Aquasoft

BIGA BV heeft per 1 januari 2009 de Sociale Werkvoorziening Zeist (SWZ) overgenomen de uitvoering van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) over van de gemeenten Zeist, Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede.
Sinds januari dit jaar is de Sociale Werkvoorziening Zeist (SWZ) officieel in het bezit van de ISO 9001-certificering.

Start typing and press Enter to search