In de provincie Groningen komt kalkvrijwater uit de kraan , zo ook in het pittoreske plaatsje Ten Boer, we hebben overal kalkaanslag , vooral in de badkamer en in mijn keuken, wij vinden het een dagelijkse ergernis, dit waren de woorden van Mariska Potgieter in 2008.

Mariska Potgieter een zelfstandige flamboyante dame heeft een lange tijd ervaring in de horeca m.n. in het runnen van Hema Koffieshops, na jaren werkzaam te zijn geweest in loondienst heeft Mariska na veel wikken en wegen besloten om in 2008 verder te gaan in het leven als zelfstandige ondernemer. Plannen werden gesmeed , informatie en mogelijkheden afgewogen en besloten om zich te gaan vestigen in het nieuwgebouwde winkelcentrum van Ten Boer. Lunchroom de Wichter was een feit.

De gezellige lunchroom straalt gezelligheid uit, en binnen het bedrijf wordt gewerkt met uitsluitend verse producten, van een heerlijk belegd broodje tot aan een heerlijke kop koffie of een lekker ijsje, als is voorhanden bij deze vriendelijke wichters. Het bedrijf wordt geleid door Ruty  bedrijfleidster en eigenaar Mariska , we hebben er een goed lopend zaakje van gemaakt.

Kwalitaria De Wichter: mede door uitbreiding van onze productengroep met o.a. snacks en patatverkoop gaan we de formule lunchroom veranderen in Kwalitaria, een prachtige organisatie die staat voor kwaliteit en prima eetwinkels in Nederland.

Binnen in de zaak is alle spik en span , we houden van een schone zaak met optimale hygiëne,  Toen ik de apparatuur voor onze zaak moest aankopen, was 1 van mijn belangrijkste eisen dat we een waterontharder in ons bedrijf kregen, vooral belangrijk voor mijn nieuwe koffiezetinstallatie maar ook voor de vaatwasser en helemaal voor het schoonmaken van de zaak, In mijn nieuw zaak wil ik absoluut geen kalkaanslag. Ik heb gekozen voor een Aquasoft Waterontharder, een bedrijf dat al jaren ervaring heeft in het leveren van dergelijke apparatuur en van uit mijn verleden bij o.a. de Hema vestigingen weet ik dat Aquasoft een perfecte service heeft. Onze waterontharder gebruikt nog geen zak zout per jaar en is momenteel het meest verkochte toestel en het zuinigste toestel in de Horeca.

De Wichters gaan voor succes en kwaliteit, daar passen alleen maar leveranciers bij die deze zelfde strategie hebben, wij zien de toekomst rooskleurig in met een nieuwe formule in combinatie met Zachtwater alsdus Mariska van De Wichter in Ten Boer.

Start typing and press Enter to search