Ondanks de “kredietcrisis” en het rookverbod blijft de Horeca investeren in nieuwe restaurants of in het restylen van hun Horecabedrijf, het renoveren van de horeca apparatuur / keuken of uitbreiding van het restaurant of Hotel is aan de orde van de dag, aldus Dhr. Henk Kamminga, manager van Aquasoft die goede zaken doet met de horeca ondernemers in Nederland.

In de afgelopen maanden plaatsen we haast dagelijks een waterontharder in de Horeca, een waterontharder voor b.v. alleen een nieuwe Rational steamer of een nieuwe vaatwasmachine, maar ook centrale waterontharding voor het nieuw gebouwde Restaurant of Hotel .
Van broodjeszaak om de hoek tot aan de sportkantine, Horeca van groot tot klein koopt bij Aquasoft.

Horeca bedrijven weten ons te vinden, mede dankzij onze 25 jaar ervaring en het opbouwen van een vertrouwd relatie netwerk onderscheid Aquasoft zich van de rest. Waterontharding is een vak, service en vertrouwde kwaliteit staan hoog  in ons vaandel. En bij ons is de klant nog steeds koning.

Aquasoft levert en onderhoud alleen maar professionele waterontharders, daarom mogen we ons ook met enige trots specialist noemen. Er zijn ook  bedrijfjes op de markt die het  waterontharden “erbij” doen ! Een waterontharder is absoluut geen bijproduct!  Dergelijke bedrijven werken vanuit een garage of zolderkamertje en brengen via een b.v. horeca website een wateronthardertje op de markt, onder de meest futuristische namen en kunnen leveren onder de meest bizarre voorwaarden. Gelukkig is de Horeca ondernemer onderscheidend genoeg en koopt bij de vakman.

November 2008 gerealiseerde Horeca projecten :

Grandcafe Groningen : Waagstraat
Restaurant Paul Kruger – Heerenveen
Café het Gouden Huis te Houten
Grandcafe Goes : Schuttershof
Café Morres Wonen- Hulst
Vroom & Dreesman Mangerie- Breda
Postplaza Grand Hotel – Leeuwarden
IJssalon de Boeter – Zoutkamp
La place Restaurant – Alkmaar
La Place Restaurant – Venlo
Cafe Praxis – Amsterdam
Oki Do Yoga Centrum – Laren
Camping Bearshoeke – Oudega
Van er valk Hotel Gladbeck – Duitsland

Start typing and press Enter to search