Hotel de Herbergier in Ommen heet vanaf april 2008 Wildthout Hotel en Restaurant. De naamsverandering is een gevolg van de verkoop van het hotelbedrijf.

Begin 2008 is het bedrijf overgedragen van de familie de Gier aan de nieuwe exploitanten, Bonnie en Wim Wildeboer-op ’t Holt. Met de nieuwe naam willen zij een frisse wending geven aan de rijke historie van het monumentale pand in Ommen.

In april zijn de nieuwe eigenaren begonnen met een restyling van het hotel. Op Koninginnedag is Wildthout als driesterrenhotel geopend met 21 kamers, vergaderruimtes en een á la carte restaurant.

Hoewel het hotel zich vooral zal richten op zakelijke en toeristische overnachtingen, wil het echtpaar Wildeboer-op ’t Holt ook een voor de omgeving open bedrijf zijn. Daartoe krijgt het restaurant een toegankelijk karakter. ‘Dat gaan we rustig opbouwen, om daarmee een goede en betaalbare kwaliteit in 2008 is het bedrijf overgedragen aan de nieuwe exploitanten, Bonnie en Wim Wildeboer-op ’t Holt. Met de nieuwe naam willen zij een frisse wending geven aan de rijke historie van het monumentale pand in Ommen.

Wildthout Hotel en Restaurant is een kleinschalig hotel in een voormalig herenhuis, met een tuinterras op het zuiden, moderne kamers, een gezellig restaurant met een Nederlandse, Franse en Italiaanse keuken en vriendelijke service. Dit is een garantie voor een geslaagd verblijf in Ommen en het Overijssels Vechtdal. Weg uit de dagelijkse drukte kunt u fietsen, wandelen of varen op de Vecht, maar ook vergaderen met optimaal resultaat in de in het groen gelegen zalen (120m²). Dit hotel is geheel rookvrij en tevens kalkvrij !!

Kalkvrij water in het gehele Hotel dankzij de Aquasoft wateronthardings-installatie die tijdens de restyling gewoon op zijn plek in blijven staan en is overgenomen van de vorige eigenaars. Zachtwater is belangrijk binnen ons bedrijf, sowieso voor de afdeling horecakeuken maar nog belangrijker voor onze gasten, het baden met zachtwater is een weldaad voor de huid. Zachtwater bevorderd de hygiëne binnen ons bedrijf, je hebt nergens geen kalkaanslag meer binnen de bedrijf. Een Drie sterren Hotel kan gewoonweg niet zonder kalkvrijwater.  Aquasoft Watersystems doet het jaarlijkse onderhoud aan de installatie en levert ook de  benodigde zouttabletten.  Zachtwater is een weldaad en een Must in een modern horeca bedrijf.

Start typing and press Enter to search