GE Advanced Materials – Bergen op Zoom, wereldwijd toonaangevend in technische kunststoffen, plaats Aquasoft Waterontharders

GE Advanced Materials – Plastics,  onderdeel van General Electric, helpt innovatie in vele verschillende marktsegmenten. We maken technische kunststoffen waarmee onze klanten vernieuwende producten kunnen fabriceren. Naast een bijdrage aan een hogere productiviteit bieden onze oplossingen ook steeds grotere esthetische kwaliteiten waarmee inspiratie kan worden opgedaan voor bijzonder vernieuwende ontwerpmogelijkheden. Van baanbrekende metaalvervangende oplossingen in auto onderdelen tot de laatste snufjes op het gebied van kookgerei, van handheld computers tot levensreddende medische toepassingen, bieden onze technologieën en polymeren de mogelijkheid een nieuwe generatie van innovatieve producten op te markt te brengen. Als extra service aan onze klanten hebben we gespecialiseerde teams in huis binnen een aantal marktsegmenten zoals de auto-industrie, gezondheidszorg, bouw, transport, elektronica, telecommunicatie, persoonlijke verzorging, verpakking, recreatiematerialen, media en veiligheid.
Bovendien is het technologiecentrum voor proces- en productontwikkeling in Europa gevestigd in Bergen op Zoom. De verkoop en verkoopondersteunende activiteiten van GE Advanced  Materials worden verricht vanuit regionale service centra in Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië en Duitsland. In de Benelux worden
deze activiteiten uitgevoerd via het verkoopkantoor in Bergen op Zoom.

Voor de zeer geavanceerde spuitmachines die de hete kunstof in mallen spuit, gebruiken de spuitinstallaties koelwater wat door zeer kleine kanaaltjes wordt geperst om de o.a. mallen te koelen. Water geeft kalkaanslag bij verwarming of verdamping en dat is funest voor de kwaliteit van het eindproduct. Vandaar dat we enkele General Electric Smartwater waterontharders hebben geplaatst in het gehele proceswatersysteem, De waterontharders zijn geleverd door de importeur Aquasoft Watersystems. De Waterontharders zijn volledig computer gestuurd en voorzien van een Alarmsysteem zodra er iets aan de hand is met het water ontvangen wij een signaal vanaf de computer. Dat is bedrijfszeker en zeker nodig voor ons proces. De waterontharders vallen onder het unieke Garantieplan van Aquasoft Watersystems en worden minimaal 1 x per jaar preventief onderhouden.

De voornaamste productielocaties in Europa zijn Bergen op Zoom en Cartagena (Spanje). Daarnaast zijn er nog productiefabrieken in Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië. Laten we samenwerken en de toekomst samen ontwikkelen. GE Advanced Materials kan de klant helpen bij het aangaan van hun uitdagingen en het realiseren van uw ideeën. Innovatie is waar GE voor staat en wat ze doen.

Start typing and press Enter to search