In Mei 2006 opende de nieuwe zaak Delicato in het Brabantse Oosterhout van eigenaren Marcel en Ineke Dankers hun deuren. Een uniek concept met kwaliteitsproducten en speciale aandacht voor het eindproduct maar bovenal voor hun cliënteel .

Delicato is een Zuid-Europese specialiteitenwinkel in de ruime zin des woords. Pizza’s, Italiaanse broden, Pasta’s, maaltijden, desserts, salades, wijn, kaas evenals espressokoffie en apparatuur, kortom: teveel om op te noemen.
In een Ultra moderne bereidingskeuken voorzien van de nieuwe kookapparaten, ovens e.d. bereiden een team van 5 tot 10 personen dagelijks met grootste zorg de kant-en-klare maaltijden, welke de klant thuis in de oven verder kan klaar maken.
Van een rundvleesstoofschotel, tortelinni Gorgonzola, kabeljauwfilet Con Amore tot Vegetarische maaltijden alles wordt bereid door specialisten.

Een onmisbaar apparaat is de Aquasoft Waterontharder aldus Marcel Dankers, die investering is binnen no-time terugverdiend. De gehele bereidingskeuken ziet er nog uit als nieuw, nergens geen kalkaanslag en onze dure ovens maar ook de vaatwasser hebben geen aanslag, Het werkt heel erg prettig met zachtwater, we hebben maar heel weinig reinigingsproducten nodig en nooit geen storingen aan de apparaten, ook in de winkel ligt alles er prima bij, de vitrines en koelbanken zijn prima schoon te houden met zachtwater.
De Aquasoft waterontharder hebben we gekocht met een All-In garantie van 10 jaar met een optie tot verlenging met nog eens 10 jaar, Dat is prima geregeld. De machine verbruikt heel erg weinig zout we kunnen wel 90 kg in de zoutbak deponeren en daar kunnen we haast een jaar lang mee water ontharden. Aquasoft is een bedrijf waar we graag zaken mee doen, vriendelijke mensen die verstand hebben van water en techniek aldus Marcel Dankers.

Tevens uniek is het Online winkelconcept van Delicato, een webwinkel waar de klant Online zijn exclusieve maaltijden kan uitzoeken / samenstellen en zeer eenvoudig  te bestellen. Een uitgebreid assortiment van dagverse maaltijden en desserts, opgemaakte schalen of warm belegde broodjes of pizza’s
Delicato een“Specialist in Zuid-Europese Delicatessen“

Start typing and press Enter to search