Batavia Stad Outlet Shopping is een winkelcentrum gebouwd in de vorm van een 17de-eeuws vestingstadje. Er bevinden zich hier meer dan 60 winkels van bekende nationale en internationale topmerken op het gebied van bijvoorbeeld kleding, schoenen en accessoires. Doordat fabrikanten hun voorlaatste collecties rechtstreeks aanbieden aan de consument kunt u profiteren van hoge kortingen. Ook zijn er verschillende sfeervolle horecagelegenheden voor een lekkere versnapering. Samen met de Bataviawerf neemt Batavia Stad outlet shopping deel aan ‘Batavia Stad’; een samenwerkingsverband van culturele en commerciële instellingen aan de Lelystadse IJsselmeerkust. Batavia Stad Outlet Shopping is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

La Place restaurant geopend Op zaterdag 15 maart 2008 is het nieuwe wereldrestaurant in Batavia Stad, outlet in Lelystad geopend. Het restaurant bevindt zich op de eerste etage, boven Polo Ralph Lauren en biedt plaats aan ruim 250 gasten. Het restaurant heeft tevens een groot verwarmd buitenterras met een prachtig uitzicht over het Markermeer en de Bataviawerf. Ook in dit restaurant speelt La Place in op de huidige trends en ontwikkelingen. Zo worden alle gerechten in Bataviastad a la minute bereid en meer en meer aangepast aan de wensen van de gast.

Zonder kalkaanslag werken Het water in Bataviastad is Hard en kalkrijk, vandaar dat standaard onze apparatuur voorzien wordt van een Aquasoft Waterontharder, kalkaanslag in o.a. vaatwasmachines, ijsmachines en koffiezetapparatuur dat wordt voorkomen. De Aquasoft waterontharder behoort gewoonweg bij onze standaard bedrijfsuitrusting. Ook is Zachtwater de basis van o.a. de koffie & aanmaakdranken, De waterontharder is modern en voorzien van de nieuwste elektronica, zo worden we b.v. gewaarschuwd door de computer dat er zoutblokken bijgevuld moet worden, tevens zijn we aangesloten op het Digi-Aqua Service programma , dan kunnen we via onze persoonlijke pagina zeer eenvoudig contact leggen met onze leverancier Aquasoft Watersystems aldus de bedrijfsleider van La Place. Bij La Place kunt u terecht voor een heerlijke kalkvrije kop koffie of cappuccino met huisgemaakte patisserie. Voor een gezonde lunch met een caloriebewuste maaltijdsalade naar keuze, een ovenverse sandwich bereid van ambachtelijk zuurdesemdeeg royaal belegd met onder andere vis-of vlees of huisgemaakte salades. Warme gerechten zoals pizza uit de steenvloeroven, een oosterse wokschotel door u zelf samen te stellen of een Italiaanse pastaschotel. Uit het gevarieerde aanbod kunt u zelf uw maaltijd samenstellen en de gerechten worden direct klaargemaakt terwijl u toekijkt. La Place werkt uitsluitend met eerlijke – bij voorkeur biologische – grondstoffen, die dagelijks voor dag en dauw worden aangevoerd. Vers van de veiling. Vers van de visafslag. Rechtstreeks van de boer….Tot ziens bij La Place in Batavia Stad. Elke dag vers en huisgemaakt!

Start typing and press Enter to search