Dokkum:  18 Juni 2013

In de ontvangstruimte bij Bijlstra Installaties te Dokkum is vandaag de 20ste banner geplaatst door Christiaan PR medewerker van Aquasoft, ook Bijlstra Installaties heeft gekozen om de producten van Aquasoft te promoten en te verkopen. Bijlstra leverde 3 weken geleden in een particuliere woning te Dokkum een waterontharder GE-18C en deze week wordt er een toestel geplaatst in een winkelpand in Dokkum.

Mede door een promotionele actie door de PR afdeling van Aquasoft hebben diverse installatiebedrijven, maar ook badkamerbedrijven e.d. doen besluiten om de waterontharders van Aquasoft in hun programma op te nemen, met als resultaat dat er diverse toestellen meer zijn verkocht dan was gepland. Sinds Mei 2013 is het Dealernet van Aquasoft uitgebreid met 20 bedrijven.

“ Wij bieden onze Dealers iets extra’s “

Extra is ons Dealer motto: aldus Henk Kamminga manager van Aquasoft,  Wij geven al 25 jaar lang onze dealers altijd advies op maat inzake o.a. toestelkeuze en toepassing mogelijkheden.
Ook leveren wij professionele promotionele materialen, zowel digitaal alsmede o.a. in de vorm van brochures, Showroom Banners of zelfs een showroom toestel. De mogelijk is zelfs aanwezig om een link te ontvangen voor een speciaal ontwikkelde Aquasoft Dealer website.

“Zorgeloos zaken doen “

Wij nemen de zorgen bij de Dealer weg, zodra het toestel is gemonteerd dan neemt Aquasoft de zorg over van de Dealer, een techneut van Aquasoft controleert het toestel op programatie en meet de waterhardheid. Ook de zorg van toekomstig preventief onderhoud is geheel in handen van de Service en Onderhouds afdeling van Aquasoft.

In de tijd van onstabiele financiële perikelen, gaat de consument zich vandaag aan de dag concentreren op mogelijkheden tot besparen en investeert in zaken die iets opleveren ! vooral financieel en Milieu staan vaak centraal, terwijl mede comfort en hygiëne  een belangrijk argument is om een waterontharder aan te
schaffen.

De aanvragen voor een waterontharder die dagelijks bij Aquasoft binnen komen, of via een van onze dealers worden keurig en op tijd behandeld, we zien dat de aanstaande consument wel overwogen voor kwaliteit en service en ervaring kiest.

Start typing and press Enter to search