Zwolle : Juni 2012

In de afgelopen 2 jaar plaatste Aquasoft ruim 200 waterontharders in de plaats Zwolle.

“De Waterleidingmaatschappij in Zwolle levert knetterhard leidingwater aan zijn consumenten, dat mogen we wel concluderen uit de aantal verkochte waterontharders in deze Vestingstad ” : Aldus de woordvoerder van de afdeling verkoop waterontharders van Aquasoft.

Zowel bedrijf als particulier hebben dagelijks last van kalkaanslag en zoeken de definitieve oplossing van de Hardwater problematiek in de aanschaf van een Aquasoft Waterontharder.
Zoals o.a. Truck & Carwash bedrijven ( o.a. Wensink ) of  Bakkerijen ( o.a. Elderkamp ), Horeca bedrijven ( o.a. AgnietenbergLa place ) Sportaccommodaties ( Squash Centrum Zwolle )  noem maar op. Ook vele bewoners van o.a. de binnenstad in Zwolle ( o.a. appartementen ) maar ook van o.a. woonwijken Stadshagen & Westenholte Of Aalanden & Holterbroek in Zwolle hebben de problematiek verholpen door aanschaf van een Aquasoft toestel.

Zo ook Michel Wiersma, “ we woonden eerst in een andere gedeelte van Zwolle waar we dagelijks met dat Harde water zaten te knoeien, overal kalkaanslag. Op het moment dat we hadden besloten om een nieuwe woning te bouwen aan de Buckhorstlaan
te Zwolle hebben we direct een waterontharder in gecalculeerd, want die ellende met kalkaanslag willen we nooit meer  en vooral niet in onze nieuwe badkamer: aldus Michel.

De keuze van een goede leverancier was niet zo moeilijk, we zochten een betrouwbaar bedrijf die jarenlang ervaring heeft en een goed product levert en vooral een prima service en garanties biedt. We hebben gekozen voor een waterontharder van Aquasoft, prima prijs & kwaliteit verhouding en zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen
Het toestel doet prima zijn werk, we worden ongeveer 1 x per jaar gewaarschuwd via een buzzer op het toestel, dan moeten we een zakje zouttabletten in het apparaat doen, hartstikke gemakkelijk en simpel. Voor de rest gaat het helemaal volledig automatisch we hebben er geen omkijken naar. Ik heb via internet begrepen dat er ook wel van die andere kleine hobby toestelletjes te koop zijn, computerloos en niet te programmeren, dat lijkt me niks daar blijf je mee aan het zout bijvullen.

“Ons gezin bestaat uit 5 personen en zijn vanaf de eerste dag zeer tevreden met de aanschaf van de waterontharder en vooral geen kalkaanslag, een perfecte investering voor nu en voor in de toekomst”: aldus Michel Wiersma uit Zwolle.

Start typing and press Enter to search