Wasserij Klein BV te Kolham ( Groningen )

Aquasoft heeft de bestaande oude metalen Waterontharder vervangen door een moderne Computer gestuurde Duplex industrie installatie. Wasserij Klein Bv reinigt hoofdzakelijk Horeca textiel en kleding.

Een waterontharder is een vereiste in elke wasserij, Zachtwater beschermt o.a. de stoomketel en bespaart enorm op reinigingsmiddelen aldus eigenaar: Peter Heller

Nieuwbouw woningen “Particulier”

In het eerste kwartaal van 2016 leverde Aquasoft ruim 400 particuliere huishoudelijke waterontharders. Toestellen van 2 tot 3 personen werden het meeste afgenomen. Maar ook neemt de trend toe om in de nieuwbouw woningen direct een Aquasoft waterontharder te plaatsen. Zo voorkomt ook de particulier kalkaanslag in badkamers en keukens en apparatuur. Zachtwater is Hard nodig in alle Nederlandse huishoudens.

Grandcafé Restaurant “Bij de Molen“ – Ten Post

Bij Grandcafé Restaurant “Bij de Molen” in het Groninger plaatsje Ten Post stroomt sinds half Maart 2016 heerlijk Zacht & kalkvrijwater door de leidingen, eigenaar Gerrit Koning vind dat een waterontharder standaard in een Horeca bedrijf aanwezig moet zijn, “Je kunt gewoon niet zonder kalkvrij water” Aquasoft plaatste een waterontharder Hyflow Ultra 45 met een capaciteit van 14000 lt. per dag in het souterrain van dit landelijke Horecabedrijf.

Tapijtfabrikant Betap Tufting – Genemuiden

Aquasoft Watersystems heeft in April 2016 de kantoorgebouwen van tapijtfabrikant en groothandel  Betap Tufting & Betap Non Wovens & Betap Select Yarns voorzien van Aquasoft 1 – taps watercoolers, de watercoolers zijn voorzien van een 4-tal voorfilters en zuiveringsfilters . De toestellen zijn direct aangesloten op de waterleiding. Heerlijk helder en koel drinkwater op de werkplek is een must.

Indonesisch Eethuisje “ Club Satay “ Leeuwarden

* Waterontharder GE-18 C geleverd , Centraal geplaatst t.b.v. alle leidingwater in het gehele bedrijfspand

“geen kalkaanslag meer in apparatuur van de horecakeuken en mooie schone glazen”  aldus : bedrijfsleider John Visser. Nooit meer zonder Aquasoft ! U vindt Club Satay op de Maria Annastraat 6 te Leeuwarden

Start typing and press Enter to search